Lijepa.hr 
Summer Pink Friday

15 % popusta iznad 350 kn ➝ Kod: PINK15 

Calvin Klein obećava vječno ljeto

26 6

Moj prvi i pravi izbor

Nema ljeta bez posebnog izdanja poznatog unisex mirisa iz modne i parfemske kuće Calvin Klein - CK One Summer. I naravno, priča ne bi bila savršena, ako ne bismo dodali uz to i verziju ženske parfemske vode Calvin Klein Eternity Summer 2019 i istoimenu mušku toaletnu vodu.

 

ZA NJU I ZA NJEGA

Toaletna voda CK One Summer 2019 nadahnjuje nas kristalno čistim, laganim i svježim mirisom. Legendarni unisex miris kreira mirisnu esenciju ljeta i oduševljava izvornom kombinacijom sastojaka iz udaljenih krajeva svijeta. Topli drveni akordi iz dalekog Sibira pomiješani su s odrazom islandskog sunca iznad termalnih izvora, podsjećajući na svježinu citrusa i okus zelenog japanskog čaja. Odvažnost i snaga, koje su potrebne za posebne ljetne avanture, doziraju se u kapima i za žene i za muškarce.


 

ZA ŽENE

Parfemska voda Calvin Klein Eternity Summer 2019, svjež je cvjetni miris stvoren za ženu koja obožava opuštenu eleganciju. U gornjim notama kombinira voćne tonove kruške, lubenice i mandarine, povezuje se s mirisima cvijeća božura, zumbula i lopoča, a srce osvaja sandalovinom, mošusom i jantarom. Miris vodi do predivne pješčane plaže, hladnih morskih valova i nezaboravnog ljeta.


 

ZA MUŠKARCE

Toaletna voda Calvin Klein Eternity Summer 2019 je aromatični miris koji će vas u potpunosti oduševiti citrusima. Kombinacija bergamota, limete i korijandera u gornjim notama obećava val svježine, a zatim preskače na bosiljak, kadulju i morsku sol, koja vas vodi na sunčanu obalu. Mošus, jantar i cedar čine vrhunski dojam, koji ne možete lako zaboraviti.


Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.