Druženje s blogericom Lux Lucis

27 5

U petak 24.5. imali smo čast ugostiti blogericu Luciju Gorički, poznatiju kao Lux Lucis, u naš dućan na druženje i šminkanje. Sve je počelo u 16 sati dolaskom prve djevojke na besplatno šminkanje. Upoznavanje i srčani zagrljaj bio je uvertira u četverosatno druženje. Osmjesi, zagrljaji, upoznavanja, fotografiranja... nastavili su se do samoga kraja.

Prijava za šminkanje je bilo nekoliko puta više od kapaciteta kojega smo imali, ali to nije spriječilo žene, djevojke i djevojčice, a bilo je svih dobnih skupina, da dođu u dućan i podruže se s Lucijom, pitaju je za pokoji make up savjet, ali i potaknu temu o njenim počecima šminkanja, omiljenom make up brendu, You Tube kanalu... 

Oduševljenja make up look-ovima nije nedostajalo, kako djevojaka koje su se šminkale, tako i nas publike, koji smo pomno promatrali svaki Lucijin korak i pravili bilješke u našim glavama. Edukativno, zabavno, opušteno, jednom riječju, u duhu naziva našeg dućana, lijepo! 

Najbrže djevojke su si, prilikom prijave za besplatno šminkanje, osigurale i i bogati paket make up proizvoda u vrijednosti od 300 kuna. Tu je oduševljenje doseglo vrhunac. Sve potrebno za svakodnevan,večernji, običan i neobičan make up look je bilo u tom paketiću. Svi proizvodi iz paketa se mogu kupiti na našem web shopu.


Dobitnica giveaway-ja

Da vam prenesemo dašak atmosfere, slijedi nekoliko fotografija, nakon kojih više nećete propuštati ovakva druženja. 

    

    

     

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.