Lijepa.hr 
Summer Pink Friday

15 % popusta iznad 350 kn ➝ Kod: PINK15 

3 najbolja proizvoda za njegu kose

30 7

Svi želimo zdravu i sjajnu kosu, ali za to nam trebaju odlični proizvodi, koji će nam pomoći u tome. 
Trebaju nam proizvodi, koji obnavljaju, omekšavaju i jačaju oštećenu kosu izloženu tretmanima ravnanja, čestom sušenju ili kosu izloženu čestoj upotrebi različitih sredstava za oblikovanje.
Kako bismo vam olakšali izbor, odabrali smo tri izvrsna proizvoda za njegu kose, koji će vas osvojiti pri prvom korištenju.
 

NAJBOLJI ŠAMPON ZA KOSU

L´Oréal Professionnel Série Expert Volumetry šampon za volumen kose čisti korijen kose, sadrži novu generaciju inteligentnih polimera s negativnim ionima, koji se usmjeravaju na pozitivne ione na površini kose kako bi oslobodili prirodan volumen bez taloženja na površini. Ovaj šampon hrani tanku kosu i daje joj volumen. 

NAJBOLJA MASKA ZA KOSU

Svi prvo primijete vašu nevidljivi krunu, koju obično nosite na svojoj kosi. Da vaša kosa bude doista zdrava i sjajna, zaštitite je od utjecaja sunca. Koristite masku za kosu bez ispiranja Revlon Uniq One - kvalitetna, ali po pristupačnoj cijeni. Sve ostale maske za kosu, koje nudimo, potražite OVDJE! 

NAJBOLJE ULJE ZA KOSU

Orofluido Beauty Elixir ulje za kosu kombinira tri dragocjena ulja, koja našu kosu dubinski nahrane. Uz redovitu uporabu, vaša kosa izgleda (i u biti je) zdrava, sjajna, mekana i puna snage, a da ne spominjemo da će biti iznimno lijepog mirisa. Nekoliko kapljica je dovoljno, jer je ulje se primjenjuje na vrhove kose. Može na mokru ili suhu kosu. Kosa ga upije u sekundi i nikada ga ne možemo predozirati. Preporučujemo!
Ne zaboravite provjeriti i Orofluido sprej za sjaj kose te Orofluido lak za kosu - božanstvena kombinacija!


Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.