Recite zbogom celulitu!

4 2
Svi dobro znamo što je celulit, ali želimo znati i kako ga se riješiti zauvijek! Nema tu instant rješenja, potrebni su dosljednost i vrijeme.  Da pripadnicama nježnijeg spola celulit ne bi zagorčavao toplije dane, u nastavku otkrijte kako ga ukloniti. 
Treba vam puno strpljenja i još više truda. Bitni su zdrava prehrana, tjelesna aktivnost i njega kože.
 

Hidratacija prije svega

Voda, voda, voda. Voda ima snagu da umanji i riješi problem celulita, kožu čini svježom, zategnutom i blistavom.
 

Nešto što ne voli svako - vježbanje

Nažalost, vježbanje ne voli svako, ali teško da ćete se riješiti celulita bez toga. U borbi protiv celulita najkorisniji su kardiovaskularni treninzi, kao što su trčanje, vožnja bicikla, plivanje i sve ostale vježbe koje će poboljšati cirkulaciju. 
 
 

Uživajte u masaži i pilingu

Dobra masaža ili piling s vremenom će poboljšati stanje vaše kože. Za uspješno uklanjanje celulita najvažnije je poboljšati cirkulaciju na kritičnim dijelovima tijela, gdje imate i najviše celulita.  Bilo bi idealno kada biste svakodnevno masirali ta kritična područja. 
 

Koji piling koristiti?

 
Naš omiljeni je Dermacol Aroma Ritual Irish Coffee piling za tijelo.
 
 

Glavno pitanje, koje se nameće samo po sebi, jest mogu li kreme protiv celulita doista pomoći u smanjenju celulita. Odgovor je: DA!

Zašto? Jer prije nanošenja kreme, napravimo piling kojim se riješimo mrtvih površinskih stanica, koje blokiraju bolju penetraciju kreme. Onda nanosimo kremu na kritična područja i pritome masiramo našu kožu poboljšavajući cirkulaciju.
 
 
ili 
 
NUXE Body Care Body-Contouring Oil protiv celulita i strija.
 

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.