Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Svijet mirisa

Tommy Hilfiger: The Girl

01.09.17 1019x pročitano

Energičan i svjež miris, poput savršenog početka novog dana uz prekrasan izlazak sunca. Miris je tako čist, tako svjež, tako prozračan, savršen za ljeto.

PodijeliteTommy Hilfiger The Girl

Energičan i svjež miris, poput savršenog početka novog dana uz prekrasan izlazak sunca. Miris je tako čist, tako svjež i tako prozračan - savršen za ljeto. Pogodan je za dnevne događaje kao i večernju zabavu. Miris Tommy Hilfiger The Girl ima lijepu ljetnu bočicu koja zaista priziva ljeto s morskim stilom i bojama. Miris stvoren za djevojke, koje prate najnovije trendove. Kreiran za žene, koje imaju snažnu želju za bezbrižnim ljetom.
 


 

Note mirisa će vas u potpunosti impresionirati. Miris podsjeća na svježu noć pod vedrim zvjezdanim nebom. Osvojit će vas kao toplo sunce u hladnom jutru.

Gornje note:
kruška, list ljubičice, list smokve
Srednje note:
đurđevak, jasmin, latica ruže
Bazne note:
drvo kašmira, stablo bijele cedre

 

 

Tko je djevojka, što predstavlja miris i postavlja trendove? Koji je njen omiljeni miris?
 

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Više članaka?

6 profila žena i mirisi za nju
Svijet mirisa

6 profila žena i mirisi za nju

Sigurno ste već nebrojeno puta čuli kako je parfem nevidljivi modni dodatak. Parfem govori o nama i više nego što mislimo. On je odraz naše osobnosti i želja da se svijetu predstavimo na način na koji želimo. Odabir parfema je individualan, ali izvojili smo 6 profila žena i idealnih parfema za njih. Pročitajte članak, jer se možda pronađete u nekom od opisa.

Pročitajte više
Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!
Savjeti za ljepotu

Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!

Je li cijena uvijek mjerilo kvalitete? Jesu li skuplji proizvodu ujedno i bolji? Ne, ako luksuzni proizvod ima svoju drogerijsku zamjenu tzv. dupe, koji je po svim karakteristikama (gotovo) jednak "originalu", osim po cijeni. Donosimo vam dupe proizvode, koje možete kupiti kod nas, a zamjena su za 2, 3 i više puta skuplje luksuzne proizvode.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava