Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Svijet mirisa

Novost ljeta 2017.: Davidoff Cool Water Sea Rose Pacific Summer

04.08.17 2308x pročitano

Ljetni miris Davidoff Cool Water Sea Rose Pacific Summer Edition je prvi put predstavljen u rano proljeće 2017. godine. Riječ je o voćno-cvjetnom mirisu koji je savršen za ljetne dane i osvojit će vam srce u sekundi.

PodijeliteLjetni miris Davidoff Cool Water Sea Rose Pacific Summer Edition prvi put je predstavljen u rano proljeće 2017. godine. Riječ je o voćno-cvjetnom mirisu, koji je savršen za ljetne dane i osvojit će vam srce u sekundi.

Toaletna voda simbolizira ljepotu Pacifika, gdje se azurno plava voda spaja  sa snježno bijelom plažom. Divni i osvježavajući miris ima note, koje su dobro uhvatile sunce i ljetni vjetar, a voćno-cvjetne note će biti savršene s prizvukom mošusnih nota i mekog drva. Taj predivan, fascinantan miris sadrži lijepe i ukusne aspekte ljeta.


 

Miris pripada ljetnoj kolekciji toaletnih voda Davidoff Cool Water, koje osvajaju srca svježim notama, prepoznatljivim bočicama i pristupačnim cijenama - godinama Davidoff osvaja ženska srca.

OVDJE povjerite sve šarmantne i egzotične mirise Davidoff Cool Water.

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Više članaka?

6 profila žena i mirisi za nju
Svijet mirisa

6 profila žena i mirisi za nju

Sigurno ste već nebrojeno puta čuli kako je parfem nevidljivi modni dodatak. Parfem govori o nama i više nego što mislimo. On je odraz naše osobnosti i želja da se svijetu predstavimo na način na koji želimo. Odabir parfema je individualan, ali izvojili smo 6 profila žena i idealnih parfema za njih. Pročitajte članak, jer se možda pronađete u nekom od opisa.

Pročitajte više
Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!
Savjeti za ljepotu

Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!

Je li cijena uvijek mjerilo kvalitete? Jesu li skuplji proizvodu ujedno i bolji? Ne, ako luksuzni proizvod ima svoju drogerijsku zamjenu tzv. dupe, koji je po svim karakteristikama (gotovo) jednak "originalu", osim po cijeni. Donosimo vam dupe proizvode, koje možete kupiti kod nas, a zamjena su za 2, 3 i više puta skuplje luksuzne proizvode.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava