☀️ - 16 % iznad 69 €/519,88 HRK > Kod: LJETO16 ili
☀️ - 8 % iznad 39 €/293,85 HRK > Kod: LJETO8

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Svijet mirisa

Novost ljeta 2017.: Davidoff Cool Water Sea Rose Pacific Summer

04.08.17 2491x pročitano

Ljetni miris Davidoff Cool Water Sea Rose Pacific Summer Edition je prvi put predstavljen u rano proljeće 2017. godine. Riječ je o voćno-cvjetnom mirisu koji je savršen za ljetne dane i osvojit će vam srce u sekundi.

PodijeliteLjetni miris Davidoff Cool Water Sea Rose Pacific Summer Edition prvi put je predstavljen u rano proljeće 2017. godine. Riječ je o voćno-cvjetnom mirisu, koji je savršen za ljetne dane i osvojit će vam srce u sekundi.

Toaletna voda simbolizira ljepotu Pacifika, gdje se azurno plava voda spaja  sa snježno bijelom plažom. Divni i osvježavajući miris ima note, koje su dobro uhvatile sunce i ljetni vjetar, a voćno-cvjetne note će biti savršene s prizvukom mošusnih nota i mekog drva. Taj predivan, fascinantan miris sadrži lijepe i ukusne aspekte ljeta.


 

Miris pripada ljetnoj kolekciji toaletnih voda Davidoff Cool Water, koje osvajaju srca svježim notama, prepoznatljivim bočicama i pristupačnim cijenama - godinama Davidoff osvaja ženska srca.

OVDJE povjerite sve šarmantne i egzotične mirise Davidoff Cool Water.

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Idete na ljetovanje? Ovo je TOP 5 proizvoda koje trebate ponijeti sa sobom
Shopping

Idete na ljetovanje? Ovo je TOP 5 proizvoda koje trebate ponijeti sa sobom

Vrijeme godišnjih odmora se bliži i polako kupujemo kozmetičke proizvode koje ćemo ponijeti sa sobom na ljetovanje. Prilikom pakiranja treba obratiti pažnju na vremensku prognozu (temperaturu), ekonomičnost pakiranja (osobito ako putujete avionom), a pritom ne zanemariti njegu kože i osnovnu higijenu ("borba" protiv neugodnih mirisa). Obavezno ponesite proizvode, koje vam donosimo u nastavku, i bezbrižan ljetni odmor može početi.

Pročitajte više
5 savjeta za lijepa i meka stopala
Savjeti za ljepotu

5 savjeta za lijepa i meka stopala

Dolaskom toplijih dana sve se laganije odjevamo i sve više brige pridajemo njezi tijela. No što je sa stopalima? Vrijeme je da stopala "izvučemo" iz vunenih čarapa u kojima su proveli zimu i pripremimo ih za japanke i sandale. Pozdravite se sa stvrdnutom kožom, ispucalim petama, žuljevima, nepoželjnim dlačicama pa čak i gljivicama na noktima, u nekoliko koraka.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava