Lijepa.hr 
Summer Pink Friday

15 % popusta iznad 350 kn ➝ Kod: PINK15 

Predstavljamo: Carolina Herrera Good Girl

27 7
ch

​Miris - toliko moćan i tako senzualan. Neobična mješavina tamnih i svijetlih elemenata. Miris, stvoren za ženu koja jednostavno voli svoju dobru stranu i prihvaća svoju lošu stranu - Carolina Herrera Good Girl.

 

Carolina Herrera Good Girl

Zbogom klasični mirisi - Zdravo „pravi” miris! Upoznali smo miris uz kojeg se svaka djevojka osjećaja i zapravo je DIVA.


 

Mašta i kreativnost su kombinacija jednog. Vedrina i strast. Dobro i loše. Sve to je tajna elegantne bočice u obliku cipele s luksuznom zlatnom petom. Daj ženi prave cipele i osvojit će svijet - poznat citat koji ovdje zapravo nešto znači. Predstavljamo vam glavno oružje žena. Da, naravno, riječ je o parfemu!
 


 

Drage dame, otkrijte i na površinu pustite, svoju dobru i lošu stranu. Obje su prekrasne. Obje su vaše. Svjetla, topla i blaga strana će se odraziti u notama badema i jutranje kave, a kao nježan dodir miluje vas svojim notama tuberoza i jasmin. Kasnije stiže „loša” strana, ali kod Good Girl mirisa, to znači strana koja je snažna, neovisna nota kakava i tonke. Postojnost je nevjerojatna. Očarat ćete svakoga. Zapamtite - uvijek ste lijepe!
 


 

Slažete se, da je dobro biti ponekad i "loša"? 
 

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.