🌸 20 % iznad 75 €/565,09 HRK ➔ Kod: PROLJECE20 
🌸 10 % iznad 35 €/263,71 HRK ➔ Kod: PROLJECE10

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Svijet mirisa

Predstavljamo: Carolina Herrera Good Girl

27.07.17 1966x pročitano

Miris - toliko moćan i tako senzualan. Neobična mješavina tamnih i svijetlih elemenata. Miris, stvoren za ženu koja jednostavno voli svoju dobru stranu i prihvaća svoju lošu stranu - Carolina Herrera Good Girl.

Podijelite​Miris - toliko moćan i tako senzualan. Neobična mješavina tamnih i svijetlih elemenata. Miris, stvoren za ženu koja jednostavno voli svoju dobru stranu i prihvaća svoju lošu stranu - Carolina Herrera Good Girl.

 

Carolina Herrera Good Girl

Zbogom klasični mirisi - Zdravo „pravi” miris! Upoznali smo miris uz kojeg se svaka djevojka osjećaja i zapravo je DIVA.


 

Mašta i kreativnost su kombinacija jednog. Vedrina i strast. Dobro i loše. Sve to je tajna elegantne bočice u obliku cipele s luksuznom zlatnom petom. Daj ženi prave cipele i osvojit će svijet - poznat citat koji ovdje zapravo nešto znači. Predstavljamo vam glavno oružje žena. Da, naravno, riječ je o parfemu!
 


 

Drage dame, otkrijte i na površinu pustite, svoju dobru i lošu stranu. Obje su prekrasne. Obje su vaše. Svjetla, topla i blaga strana će se odraziti u notama badema i jutranje kave, a kao nježan dodir miluje vas svojim notama tuberoza i jasmin. Kasnije stiže „loša” strana, ali kod Good Girl mirisa, to znači strana koja je snažna, neovisna nota kakava i tonke. Postojnost je nevjerojatna. Očarat ćete svakoga. Zapamtite - uvijek ste lijepe!
 


 

Slažete se, da je dobro biti ponekad i "loša"? 
 

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene
Svijet mirisa

Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene

Proljeće je pred vratima, stoga je krajnje vrijeme da se proljetni parfemi probude iz zimskog sna. Vrijeme je da počnete mirisati vedro i svježe poput rascvjetanog proljetnog cvijeća! U nastavku vam otkrivamo koji će se to mirisi nositi ovog proljeća.

Pročitajte više
Suhi šamponi - Djeluju li i koji su najbolji
Savjeti za ljepotu

Suhi šamponi - Djeluju li i koji su najbolji

Ne znamo što je više frustrirajuće - masna kosa ili često pranje kose. Pranje, sušenje i oblikovanje kose oduzima puno vremena, kojeg često nemamo. Kako u ovom ubrzanom životnom ritmu produžiti vrijeme između dva pranja? Kako imati lepršavu i mirišljavu kosu na dane kada smo zaboravili ili nismo stigli oprati kosu? Ovaj članak nudi rješenje i odgovor na vaša pitanja.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava