🎅 Najveći Božićni popust

22 % iznad 790 kn/104,85 € ➝ Kod: BOZIC22
18 % iznad 490 kn/65,03 € ➝ Kod: BOZIC18
14 %
iznad 390 kn/51,76 € ➝ Kod: BOZIC14

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Svijet mirisa

Predstavljamo: Carolina Herrera Good Girl

27.07.17 1821x pročitano

Miris - toliko moćan i tako senzualan. Neobična mješavina tamnih i svijetlih elemenata. Miris, stvoren za ženu koja jednostavno voli svoju dobru stranu i prihvaća svoju lošu stranu - Carolina Herrera Good Girl.

Podijelite​Miris - toliko moćan i tako senzualan. Neobična mješavina tamnih i svijetlih elemenata. Miris, stvoren za ženu koja jednostavno voli svoju dobru stranu i prihvaća svoju lošu stranu - Carolina Herrera Good Girl.

 

Carolina Herrera Good Girl

Zbogom klasični mirisi - Zdravo „pravi” miris! Upoznali smo miris uz kojeg se svaka djevojka osjećaja i zapravo je DIVA.


 

Mašta i kreativnost su kombinacija jednog. Vedrina i strast. Dobro i loše. Sve to je tajna elegantne bočice u obliku cipele s luksuznom zlatnom petom. Daj ženi prave cipele i osvojit će svijet - poznat citat koji ovdje zapravo nešto znači. Predstavljamo vam glavno oružje žena. Da, naravno, riječ je o parfemu!
 


 

Drage dame, otkrijte i na površinu pustite, svoju dobru i lošu stranu. Obje su prekrasne. Obje su vaše. Svjetla, topla i blaga strana će se odraziti u notama badema i jutranje kave, a kao nježan dodir miluje vas svojim notama tuberoza i jasmin. Kasnije stiže „loša” strana, ali kod Good Girl mirisa, to znači strana koja je snažna, neovisna nota kakava i tonke. Postojnost je nevjerojatna. Očarat ćete svakoga. Zapamtite - uvijek ste lijepe!
 


 

Slažete se, da je dobro biti ponekad i "loša"? 
 

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Ideje za poklone za nju i njega - Luksuzniji poklon setovi
Shopping

Ideje za poklone za nju i njega - Luksuzniji poklon setovi

Ponestaje ti ideja, a i vremena za kupovinu božićnih poklona? Važno je da kupiš kvalitetan poklon, jer trebaš ostaviti dobar dojam? Bilo da je riječ o šefici, kolegi s posla, najboljoj prijateljici, partneru, dečkovim roditeljima, bratu svoje djevojke, kojemu baš i nisi drag... nakon ovog članka dobit ćeš inspiraciju što im pokloniti i pritom zavrijediti njihovo poštovanje i osvojiti njihova srca.

Pročitajte više
Povoljni pokloni za cijelu obitelj
Shopping

Povoljni pokloni za cijelu obitelj

Obitelj je najljepši poklon kojeg svatko može imati. Ne kaže se uzalud da kad imaš obitelj imaš sve! Sreća nije u poklonima. Sreća je u zajedništvu i ljubavi. Pokloni su tu samo da, na još jedan način, pokažemo članovima naše obitelji da ih volimo i da mislimo na njima. Što pokloniti mami, tatu, bratu, sestri, djetetu, nećaku, svekrvi ..., a da pri tome ne potrošite puno novaca. Donosimo vam opcije za povoljne poklone.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava