Lijepa.hr 
Summer Pink Friday

15 % popusta iznad 350 kn ➝ Kod: PINK15 

Novost ljeta 2017.: Calvin Klein

11 8
summer

Nova ograničena izdanja parfema iz linije Calvin Klein Summer 2017 predstavljaju Eternity Summer 2017 za žene, Eternity Summer 2017 za muškarce i CK Summer 2017 - unisex. Ljetni mirisi, koji vam svojom vedrinom odmah poprave raspoloženje.
Val svježine, val energije, val ljeta, val beskonačnosti = Calvin Klein Summer 2017.

 

Calvin Klein Eternity Summer 2017

Eternity Summer 2017 parfemska voda za žene je graciozan, svježe-cvjetni miris, koji odiše prirodnu senzualnost. Glavne note su pustinjska ruža i miris bergamota, koje vas odmah podsjete na ljeto i vruće dane. U srcu samog mirisa oduševit će vas osmanthus, šafran i akvatične note -  one mirisu daju romantične osjećaje, kao kada dobijete buket cvijeća od vama drage osobe. Vetiver, sandalovina i mošusa su one note, koje pretvaraju miris u pravu vječnost ljeta. Takve mirise uvijek pamtimo!
 

 

Calvin Klein Eternity Summer 2017 For Men

Calvin Klein Eternity Summer 2017 za muškarce predstavljen je kao senzualan, čist i ispunjen miris, koji sadrži drvenaste i aromatične note. Zeleno-voćno-svježi miris oduševit će svaku osobu u vašoj okolini. Na početku samog mirisa pojave se note pustinjske kadulje, bergamota i đumbira. Možda vam te note ne zvuče najljepše i najmirisnije, ali vjerujemo, da čim se miris počine razvijati na vašoj koži, osvojit će vam dušu. Srce mirisa uključuje note jasmina, kokosove vode i ljubičica, koji su pomiješani kremastom sandalovinom, vetiverom i mošusom.
 

 

CK Summer 2017

CK One Summer 2017 je dostupan od ožujka 2017. i predstavlja „festivale u pustinji i partijanje do zore“. Cilj ove mladalačke mirisne kompozicije je da dočara vatreno srce pustinje, uz ledeni dašak svježine. Gornje note limete, citrona i krastavca predstavljaju ledeni val koji vodi do srca „vrućeg paprenog tria“ i šafrana. Baza završava akordima guaiac drveta i kremastog mošusa. Dizajn bočice i pakiranja inspirisan je plavim nebom i suncem iznad pustinje. 

 

Ponudu Calvin Klein Eternity parfema pogledajte OVDJE.

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.