Želite luksuzni proizvod?

31 7
luksuz

Što bi sebi kupili isti tren, ako bi vam na Lijepa.hr rekli, da možete odabrati što god vam srce poželi? Možda bi to bio luksuzni parfem ili samo jedan poseban komad dekorativne kozmetike što ga već duže vremena gledate? Mi vam u nastavku predstavljamo ekskluzivne i vrlo kvalitetne proizvode, koji su definitivno pravi izbor za svakoga.

 

TheBalm 

Ne, TheBalm marku ne možete kupiti bilo gdje. Definitivno je to jedna od onih skupih, luksuznih marki dekorativne kozmetike, ali ima i najbolju kvalitetu, prekrasna retro pakiranja i imena proizvoda su zabavna i kreativna. Među našim omiljenim proizvodima je paleta TheBalm Mary-Lou Manizer highlighter, koja je glavni krivac, da ove godine izgledamo fantastično.
 


 

Kérastase

Kérastase proizvodi su dizajnirani za profesionalnu i kvalitetnu njegu kose u udobnosti doma. Imate li suhu kosu? Kérastase ima na to odgovor - Kérastase Nutritive Bain Oléo-Relax šampon. Možda je vaša kosa oštećena i bez života? Kérastase ima i za vašu kosu rješenje - Kérastase Résistance Bain Therapiste šampon.


 

Macadamia Professional

Još jedna od ekskluzivnih marki kod nas za njegu kose je Macadamia Professional. Tko bi mogao odoljeti prekrasnom mirisu koji ostaje na kosi do sljedećeg pranja? Tko ne bi htio zdravu, mekanu i sjajnu kosu? Sa Macadamia Professional je to moguće!

 

Ne zaboravimo na luksuzne mirise!

Koji miris je vaš luksuzni miris? Da, svaka osoba na ovom svijetu ima svoj luksuzni miris. To je jedan miris, koji čeka posebnu priliku. To je miris kojeg volite, a ipak ga ne želite nositi svaki dan iz jednog samog razloga: jer će se prebrzo potrošiti! Naš luksuzni miris je Roberto Cavalli Paradiso Assoluto.


Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.