❤️Poklonite sebi ili vama dragoj osobi samo najbolje. ❤️
Veliki izbor VALENTINOVSKIH POKLONA po super cijenama možete naći OVDJE.

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Svijet mirisa

Novitet 2017. godine: Armani Sky di Gioia

17.11.17 1246x pročitano

Ljeto 2017. godine oduševilo nas je novim parfemima, koji su fascinirali cijeli svijet. Armani je svoju predivnu kolekciju mirisa ove godine dopunio izuzetnim mirisom Sky di Gioia, koji nas vodi do beskrajnih snova. A što je ono nešto, što nas privlači u novom mirisu?

PodijeliteLjeto 2017. godine oduševilo nas je novim parfemima, koji su fascinirali cijeli svijet. Armani je svoju predivnu kolekciju mirisa ove godine dopunio izuzetnim mirisom Sky di Gioia, koji nas vodi do beskrajnih snova. A što je ono nešto, što nas privlači u novom mirisu?

Parfem Sky di Gioia crpi inspiraciju iz prirodnih ljepota, izlazka sunca i nježne ružičaste svjetlosti, koja se prelijeva iznad mora. On također nosi pozitivnu poruku nade, koja glasi: „Početak svakog dana donosi beskrajne nove mogućnosti, a svaka zora donosi dašak optimizma." Dakle, sve lijepe dame fascinirane novim Sky di Gioia parfemom - žene su pune optimizma.

Sky di Gioia će na samom početku očarati svježinom liči voća. Neobična nota, ali definitivno savršena za početak svih ljetnih mirisa. Note predivne voćne svježine kasnije se pretvore u prekrasnu mješavinu cvjetne svježine s glavnim notama bijelog mošusa. Sam miris završava neobičnim dodirom ruže cenifolia, koja slatku svježinu pretvara u eleganciju.

Ponudu Armani parfema pogledajte OVDJE.

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Dan ljubavi - Pokaži ljubav i sebi (pokloni za tebe)
Shopping

Dan ljubavi - Pokaži ljubav i sebi (pokloni za tebe)

Valentinovo je dan kada se slavi ljubav između dvije osobe. Dan zaljubljenih je rezerviran za romantične šetnje i večer, poklone za bolje polovice, a što ako nemate partnera/icu ili pak vi znate bolje od vašeg partnera/ice što vam treba i što žarko želite? Poklonite si to! Za Valentinovo! Poklonite samom/samoj sebi poklon za Valentinovo, a mi ćemo vam pomoći u odabiru.

Pročitajte više
Zimska hidratacija lica maskama za lice u maramici
Savjeti za ljepotu

Zimska hidratacija lica maskama za lice u maramici

Svakom licu je potrebna hidratacija tijekom cijele godine. Poznato je da su maske za lice učinkovit način intenzivnog i brzog hidratiziranja lica. Posljednjih nekoliko godina maske za lice u maramici(!) su preplavile tržište. Zašto biste ih trebali koristiti (osobito u zimski mjesecima), koje to blagotvoren učinke donose te koje su najbolje, saznajte u nastavku.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava