Lijepa.hr 
⛟ Besplatna dostava iznad 290 kn Kod: DOSTAVA

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Svijet mirisa

Novitet 2017. godine: Armani Sky di Gioia

17.11.17 1149x pročitano

Ljeto 2017. godine oduševilo nas je novim parfemima, koji su fascinirali cijeli svijet. Armani je svoju predivnu kolekciju mirisa ove godine dopunio izuzetnim mirisom Sky di Gioia, koji nas vodi do beskrajnih snova. A što je ono nešto, što nas privlači u novom mirisu?

PodijeliteLjeto 2017. godine oduševilo nas je novim parfemima, koji su fascinirali cijeli svijet. Armani je svoju predivnu kolekciju mirisa ove godine dopunio izuzetnim mirisom Sky di Gioia, koji nas vodi do beskrajnih snova. A što je ono nešto, što nas privlači u novom mirisu?

Parfem Sky di Gioia crpi inspiraciju iz prirodnih ljepota, izlazka sunca i nježne ružičaste svjetlosti, koja se prelijeva iznad mora. On također nosi pozitivnu poruku nade, koja glasi: „Početak svakog dana donosi beskrajne nove mogućnosti, a svaka zora donosi dašak optimizma." Dakle, sve lijepe dame fascinirane novim Sky di Gioia parfemom - žene su pune optimizma.

Sky di Gioia će na samom početku očarati svježinom liči voća. Neobična nota, ali definitivno savršena za početak svih ljetnih mirisa. Note predivne voćne svježine kasnije se pretvore u prekrasnu mješavinu cvjetne svježine s glavnim notama bijelog mošusa. Sam miris završava neobičnim dodirom ruže cenifolia, koja slatku svježinu pretvara u eleganciju.

Ponudu Armani parfema pogledajte OVDJE.

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Više članaka?

6 profila žena i mirisi za nju
Svijet mirisa

6 profila žena i mirisi za nju

Sigurno ste već nebrojeno puta čuli kako je parfem nevidljivi modni dodatak. Parfem govori o nama i više nego što mislimo. On je odraz naše osobnosti i želja da se svijetu predstavimo na način na koji želimo. Odabir parfema je individualan, ali izvojili smo 6 profila žena i idealnih parfema za njih. Pročitajte članak, jer se možda pronađete u nekom od opisa.

Pročitajte više
Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!
Savjeti za ljepotu

Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!

Je li cijena uvijek mjerilo kvalitete? Jesu li skuplji proizvodu ujedno i bolji? Ne, ako luksuzni proizvod ima svoju drogerijsku zamjenu tzv. dupe, koji je po svim karakteristikama (gotovo) jednak "originalu", osim po cijeni. Donosimo vam dupe proizvode, koje možete kupiti kod nas, a zamjena su za 2, 3 i više puta skuplje luksuzne proizvode.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava