Lijepa.hr 
⛟ Besplatna dostava iznad 290 kn Kod: DOSTAVA

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Svijet mirisa

Novost ljeta 2017.: ESCADA Fiesta Carioca

21.07.17 1290x pročitano

Nova ESCADA Fiesta Carioca odvesti će vas do sunčanog mjesta punog nezaboravnih događaja. Vaše srce će osvojiti savršenim notama, koje su idealne za ljeto.

PodijeliteNova ESCADA Fiesta Carioca odvest će vas do sunčanog mjesta punog nezaboravnih događaja. Vaše srce će osvojiti savršenim notama, koje su idealne za ljeto.

Escada nas je i u 2017. godini oduševila novim ljetnim mirisom, kojeg možemo pronaći u zabavnoj i šarenoj ambalaži. Već dobro poznati oblik Escada bočice ima posebnu ilustraciju s tropskim motivom. Elegancija, ali i razigranost. Zabava i senzualnost. Sve to možemo naći u jednom mirisu.
 


 

ESCADA Fiesta Carioca je miris savršen za vruće, ljetne dane. Koktel strasti u prekrasnoj bočici je kao posebna inspiracija tu samo za nas, da nam uljepša dan. Početak samog mirisa nas probudi egzotičnim voćem brazilskog hristovog cvijeća i crvene maline. Prekrasan početak se nastavlja i u srcu samog mirisa. Početne note se brzo razviju i pomiješaju s notama u srcu mirisa. Cvijet naranče, koji sliči na poljubac ljetnog sunca i jasmin, nježan kao jutarnja rosa. Za kraj, miris u vrlo senzualan pretvore note mošusa i cedra. 

Ponudu ostalih ESCADA parfema pogledajte OVDJE.

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Više članaka?

6 profila žena i mirisi za nju
Svijet mirisa

6 profila žena i mirisi za nju

Sigurno ste već nebrojeno puta čuli kako je parfem nevidljivi modni dodatak. Parfem govori o nama i više nego što mislimo. On je odraz naše osobnosti i želja da se svijetu predstavimo na način na koji želimo. Odabir parfema je individualan, ali izvojili smo 6 profila žena i idealnih parfema za njih. Pročitajte članak, jer se možda pronađete u nekom od opisa.

Pročitajte više
Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!
Savjeti za ljepotu

Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!

Je li cijena uvijek mjerilo kvalitete? Jesu li skuplji proizvodu ujedno i bolji? Ne, ako luksuzni proizvod ima svoju drogerijsku zamjenu tzv. dupe, koji je po svim karakteristikama (gotovo) jednak "originalu", osim po cijeni. Donosimo vam dupe proizvode, koje možete kupiti kod nas, a zamjena su za 2, 3 i više puta skuplje luksuzne proizvode.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava