Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Lifestyle

Upoznali smo Frais Monde

01.07.17 1463x pročitano

Išli smo na kratko putovanje u sunčanu Italiju kako bi saznali više o tradicionalnoj marki prirodne kozmetike Frais Monde! Naš vodič je bio nitko drugi nego uvijek nasmijani vlasnik Oreste Gualtieri!

PodijeliteIšli smo na kratko putovanje u sunčanu Italiju kako bimo saznali više o tradicionalnoj marki prirodne kozmetike Frais Monde! Naš vodič je bio nitko drugi nego uvijek nasmijani vlasnik Oreste Gualtieri!

Naše putovanje počelo je u Milanu, gradu modnih trendova i trendova ljepote, gradu čije ulice mirišu na ljeto. Brzo smo otišli dalje, jer smo znali, da ćemo se u Milano još vratit, a i nestrpljivo smo čekali, da sami provjerimo zašto je Frais Monde toliko impresionirao korisnice i korisnike.
 


 

Put nas je odveo u grad Lavena Ponte Tresa, gdje su nam tri predivne dame Teresa, Anna i Monica predstavile mali, mirisni dućan Floraluna. Floraluna je zapravo neka vrste biljne trgovine, gdje će vas osvojiti prekrasan miris prirode, naći ćete sve što vam srce poželi, od mirisnih svijeća do prirodnih proizvoda za njegu tijela.

Dame su nam povjerile, da su testirale puno Frais Monde prirodnih proizvoda ali njihovi favoriti su: Hidro Bio Reserve linija proizvoda s hijaluronskom kiselinom, proizvodi za šminkanje Thermal Mineralize, koji će vašu kožu pretvoriti u samo savršenstvo i na kraju su tu i najljepši mirisi – istaknule su svježi Sea Breeze and Seaspray, Orange & Berries. Rekle su nam, da je najprodavaniji proizvod u njihovom dućanu Acqua di Repole, termalna sumporna voda, koja je jedan od glavnih sastojaka Frais Monde proizvoda.
 


 

Budući, da se još nismo umorili, vratili smo se u Milano do trgovine La Bottega della Natura, gdje smo se družili s prekrasnom Agatom di Martino. Agata nam je rekla, da ljudi dolaze u njenu trgovinicu i po životne savjete, a ne samo po prirodnu kozmetiku. Međutim, sama najviše koristi Hydro Bio Reserve hidratantnu liniju za kožu i osobno joj najviše odgovara miris Sultan Flowers. Kada smo ga testirali, povjerovali smo joj! Nježan, orijentalni miris je ugodan i savršeno se uklapa na svaku kožu.
 


 

Novi dan, nova avantura. Ovaj put smo išli u zanimljiv i opušten grad Ženevu, gdje smo uživali u hladnoj limunadi, a zatim smo otišli u - vjerovali ili ne - još jedan mali dućan s prirodnim proizvodima, koji se zove San Giorgio. Upoznali smo karizmatičnu mamu Alessandru i njenu kćer Loredanu.
 

Djevojke su nas vodile kroz povijest trgovine i osjećali smo se kao da na novo otkrivamo sastojke za ljubavni napitak. Na prozorima ponosnu su stajali svi Frais Monde proizvodi, a među njima su se našli i najprodavaniji White Musk, Red Rose, Almond in Lily of the Valley.
 


 

Ženeva nam je ukrala srce i dušu, i nismo je htjeli napustiti, ali na nas je čekalo novo čarobno mjesto Caravaggio. Tu nas je u slatkom, malom dućanu dočekala gospođa Susanna – dama u ružičastom. U stvari, cijeli dućan Cascina Arbarito obojen je u ružičasto. Pravi raj! A što je Susanna imala u ponudi od Frais Monde proizvode? One proizvode, koje i sama voli!
 


 

Umiljata ružičasta trgovina, bila je kraj našeg putovanja - mi smo sigurno dobili puno inspiracije za budućnost i što je najvažnije, sada možemo i znamo odabrati kvalitetnu prirodnu kozmetiku.

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Više članaka?

6 profila žena i mirisi za nju
Svijet mirisa

6 profila žena i mirisi za nju

Sigurno ste već nebrojeno puta čuli kako je parfem nevidljivi modni dodatak. Parfem govori o nama i više nego što mislimo. On je odraz naše osobnosti i želja da se svijetu predstavimo na način na koji želimo. Odabir parfema je individualan, ali izvojili smo 6 profila žena i idealnih parfema za njih. Pročitajte članak, jer se možda pronađete u nekom od opisa.

Pročitajte više
Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!
Savjeti za ljepotu

Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!

Je li cijena uvijek mjerilo kvalitete? Jesu li skuplji proizvodu ujedno i bolji? Ne, ako luksuzni proizvod ima svoju drogerijsku zamjenu tzv. dupe, koji je po svim karakteristikama (gotovo) jednak "originalu", osim po cijeni. Donosimo vam dupe proizvode, koje možete kupiti kod nas, a zamjena su za 2, 3 i više puta skuplje luksuzne proizvode.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava