Lijepa.hr 
Summer Pink Friday

15 % popusta iznad 350 kn ➝ Kod: PINK15 

Otkačeni trendovi ljeta

11 7
pic

Zanimaju vas najveći trendovi ovog ljeta? Važno je, da su vidljivi i otkačeni, da ih okolina lakše zapamti. Isto pravilo vrijedi i kod izbora mirisa i makeup proizvoda! Ako želite biti u svijetu ljepote ovog ljeta među onima koji postavljaju trendove, brzo pročitajte naše savjete.

 

Izbor posebnog mirisa

Posebni mirisi?

Ili poseban izgled bočice, što vam je draže! Kada najljepši miris iz bočice potrošimo, ostane nam divan ukras na polici. Kliknite na sliku i provjerite najbolje i neobične bočice, koje morate imati u svojoj kolekciji.
 


 

Makeup proizvodi u posebnom pakiranju

Koja marka je poznata po svojim prekrasnim, retro pakiranjima i u vama budi osjećaj kreativnosti? Naravno, TheBalm je pravi odgovor! Ne samo nevjerojatno pakiranje, nego i najbolja kvaliteta proizvoda, koja svakako opravdava visoku cijenu. Blogerice i ostale korisnice imaju s TheBalm proizvodima samo pozitivno i lijepo iskustvo.
 


 

Igra kose

Zabavan proizvod u otkačenom pakiranju nas čini sretnijima! Tigi proizvodi za kosu su svakako oni pravi proizvodi, koji će vašu kosu pretvoriti u kosu kao iz reklama, a oduševit će vas i sa svojom zadivljujućom ambalažom i imenima proizvoda: TIGI.
 


 

Zabava na noktima

Uljepšajte svoje nokte sa živim bojama! Obavezna oprema, za ovo ljeto, su neonski lakovi za nokte, ali vjerujemo, da će apsolutno sve boje, koje ste izabrali za svoje, nokte privući pažnju.
 


Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.