Osvježenje od glave do peta

25 6

Ljeto je vrijeme za osvježenje, zato ga priuštite sebi na svakom koraku! Ledena limunada, skok u more, svježi gel za tuširanje, citrusni miris, lagani losion za tijelo, nježni proizvodi za njegu kose i kvalitetna šminka - savršeni recept za osvježavajući koktel. Korak po korak, naučite kako svoje tijelo umotati u osjećaj svježine.

 

Miris ljeta: Moschino I Love Love

Ženstveni miris, koji ljeto pretvara u savršenstvo i pokazuje vam put do sreće i kao prva zraka sunca nadahnjuje vas nadom.


 

Osvježenje u vodi: Gelovi za tuširanje

Osvježavajući gel za tuširanje odmah će probuditi vaše tijelo, osvježiti ga i prekrasan miris će trajati dugo. Naši omiljeni gelovi za tuširanje su definitivno Dermacol Aroma Ritual Mandarine Sorbet gel za tuširanje 250 ml i Nivea Hawaii Flower & Oil gel za tuširanje 250 ml.


 

Tajanstvena svježina: Proizvodi za tijelo

Za dodatnu i dugotrajnu svježinu vaše kože koristite ESCADA Turquoise Summer Losion za tijelo 150 ml. Savršena voćna mješavina će vaše tijelo umotati u nezaboravan miris ljetne avanture.


 

Kvalitetni ljetni makeup proizvodi

Ljeto je sjajna prilika, da koristite kvalitetne makeup proizvode, koji se ne tope u sekundi zbog nepodnošljive vrućine. Mi svakako preporučujemo Benefit marku dekorativne kozmetike, koja se odlikuje prelijepim retro pakiranjima i najboljoj kvaliteti.


 

Vjetar u kosi

I vašoj kosi treba osvježenje. Brzo i jednostavno rješenje, svakako su šamponi za suho pranje kose Batiste.  Da imate više vremena za zabavna ljetna događanja.


Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.