Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Savjeti za ljepotu

Osvježenje od glave do peta

25.06.18 1771x pročitano

Ljeto je vrijeme za osvježenje, zato ga priuštite sebi na svakom koraku! Ledena limunada, skok u more, svježi gel za tuširanje, citrusni miris, lagani losion za tijelo, nježni proizvodi za njegu kose i kvalitetna šminka - savršeni recept za osvježavajući koktel. Korak po korak, naučite kako svoje tijelo umotati u osjećaj svježine.

PodijeliteLjeto je vrijeme za osvježenje, zato ga priuštite sebi na svakom koraku! Ledena limunada, skok u more, svježi gel za tuširanje, citrusni miris, lagani losion za tijelo, nježni proizvodi za njegu kose i kvalitetna šminka - savršeni recept za osvježavajući koktel. Korak po korak, naučite kako svoje tijelo umotati u osjećaj svježine.

 

Miris ljeta: Moschino I Love Love

Ženstveni miris, koji ljeto pretvara u savršenstvo i pokazuje vam put do sreće i kao prva zraka sunca nadahnjuje vas nadom.


 

Osvježenje u vodi: Gelovi za tuširanje

Osvježavajući gel za tuširanje odmah će probuditi vaše tijelo, osvježiti ga i prekrasan miris će trajati dugo. Naši omiljeni gelovi za tuširanje su definitivno Dermacol Aroma Ritual Mandarine Sorbet gel za tuširanje 250 ml i Nivea Hawaii Flower & Oil gel za tuširanje 250 ml.


 

Tajanstvena svježina: Proizvodi za tijelo

Za dodatnu i dugotrajnu svježinu vaše kože koristite ESCADA Turquoise Summer Losion za tijelo 150 ml. Savršena voćna mješavina će vaše tijelo umotati u nezaboravan miris ljetne avanture.


 

Kvalitetni ljetni makeup proizvodi

Ljeto je sjajna prilika, da koristite kvalitetne makeup proizvode, koji se ne tope u sekundi zbog nepodnošljive vrućine. Mi svakako preporučujemo Benefit marku dekorativne kozmetike, koja se odlikuje prelijepim retro pakiranjima i najboljoj kvaliteti.


 

Vjetar u kosi

I vašoj kosi treba osvježenje. Brzo i jednostavno rješenje, svakako su šamponi za suho pranje kose Batiste.  Da imate više vremena za zabavna ljetna događanja.


Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Više članaka?

6 profila žena i mirisi za nju
Svijet mirisa

6 profila žena i mirisi za nju

Sigurno ste već nebrojeno puta čuli kako je parfem nevidljivi modni dodatak. Parfem govori o nama i više nego što mislimo. On je odraz naše osobnosti i želja da se svijetu predstavimo na način na koji želimo. Odabir parfema je individualan, ali izvojili smo 6 profila žena i idealnih parfema za njih. Pročitajte članak, jer se možda pronađete u nekom od opisa.

Pročitajte više
Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!
Savjeti za ljepotu

Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!

Je li cijena uvijek mjerilo kvalitete? Jesu li skuplji proizvodu ujedno i bolji? Ne, ako luksuzni proizvod ima svoju drogerijsku zamjenu tzv. dupe, koji je po svim karakteristikama (gotovo) jednak "originalu", osim po cijeni. Donosimo vam dupe proizvode, koje možete kupiti kod nas, a zamjena su za 2, 3 i više puta skuplje luksuzne proizvode.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava