Lijepa.hr 
Summer Pink Friday

15 % popusta iznad 350 kn ➝ Kod: PINK15 

Pripreme za ljeto

30 5
summer

Ljeto je pred vratima. Jeste li već počeli s ljetnim pripremama? Vjerujemo, da je sada krajnje vrijeme za to. Čitajte dalje, kako bite saznali više o proizvodima, koje ćemo mi, Lijepa.hr cure, koristiti ovog ljeta. Jeste zainteresirani? 

 

L´Oréal Professionnel Série Expert Solar Sublime

Naša kosa tijekom vrućeg ljeta zaslužuju posebnu njegu, jer je sunce u kombinaciji sa slanom vodom i klorom stvarno isušuje. Da bi to spriječili, koristite L´Oréal Professionnel Série Expert Solar Sublime sprej za kosu i vaša kosa će biti za vrijeme i nakon ljeta njegovana te svježa na izgled.


 

Nuxe Body care melting Firming Cream

Prije ljeta moramo vježbati i piti puno vode, a da naše tijelo bude još čvršće koristiti i neke kreme. Mi koristimo Nuxe kremu za učvršćivanje, jer ima nježan miris, upija se brzo i ostavlja kožu mekanom i svilenkastom.


 

Gillette Satin Care

Da, vaše tijelo bude glatko, bez dosadnih dlaka gdje ih ne želite imati. Vaša koža će biti uz Gillette Satin Care i brijanje uvijek glatka, nahranjena i lijepo mirisna. 


 

Nivea krema za zaštitu od sunca

Mi ćemo koristiti visok faktor za zaštitu od sunca. Nema veze što je krema namijenjena djeci, njeno korištenje je zabavno i jednostavno, a zaštita zajamčena. U svakom slučaju, ne zaboravite se sakriti u hlad, da vaša koža ne izgori na suncu i time se nepotrebno oštetiti.


Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.