🌸 20 % iznad 75 €/565,09 HRK ➔ Kod: PROLJECE20 
🌸 10 % iznad 35 €/263,71 HRK ➔ Kod: PROLJECE10

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Shopping

Pripreme za ljeto

30.05.17 2160x pročitano

Ljeto je pred vratima. Jeste li već počeli s ljetnim pripremama? Vjerujemo, da je sada krajnje vrijeme za to. Čitajte dalje, kako bi saznali više o proizvodima koje ćemo cure na Lijepa.hr koristiti ovog ljeta. Jeste zainteresirani? :)

PodijeliteLjeto je pred vratima. Jeste li već počeli s ljetnim pripremama? Vjerujemo, da je sada krajnje vrijeme za to. Čitajte dalje, kako bite saznali više o proizvodima, koje ćemo mi, Lijepa.hr cure, koristiti ovog ljeta. Jeste zainteresirani? 

 

L´Oréal Professionnel Série Expert Solar Sublime

Naša kosa tijekom vrućeg ljeta zaslužuju posebnu njegu, jer je sunce u kombinaciji sa slanom vodom i klorom stvarno isušuje. Da bi to spriječili, koristite L´Oréal Professionnel Série Expert Solar Sublime sprej za kosu i vaša kosa će biti za vrijeme i nakon ljeta njegovana te svježa na izgled.


 

Nuxe Body care melting Firming Cream

Prije ljeta moramo vježbati i piti puno vode, a da naše tijelo bude još čvršće koristiti i neke kreme. Mi koristimo Nuxe kremu za učvršćivanje, jer ima nježan miris, upija se brzo i ostavlja kožu mekanom i svilenkastom.


 

Gillette Satin Care

Da, vaše tijelo bude glatko, bez dosadnih dlaka gdje ih ne želite imati. Vaša koža će biti uz Gillette Satin Care i brijanje uvijek glatka, nahranjena i lijepo mirisna. 


 

Nivea krema za zaštitu od sunca

Mi ćemo koristiti visok faktor za zaštitu od sunca. Nema veze što je krema namijenjena djeci, njeno korištenje je zabavno i jednostavno, a zaštita zajamčena. U svakom slučaju, ne zaboravite se sakriti u hlad, da vaša koža ne izgori na suncu i time se nepotrebno oštetiti.


Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene
Svijet mirisa

Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene

Proljeće je pred vratima, stoga je krajnje vrijeme da se proljetni parfemi probude iz zimskog sna. Vrijeme je da počnete mirisati vedro i svježe poput rascvjetanog proljetnog cvijeća! U nastavku vam otkrivamo koji će se to mirisi nositi ovog proljeća.

Pročitajte više
Suhi šamponi - Djeluju li i koji su najbolji
Savjeti za ljepotu

Suhi šamponi - Djeluju li i koji su najbolji

Ne znamo što je više frustrirajuće - masna kosa ili često pranje kose. Pranje, sušenje i oblikovanje kose oduzima puno vremena, kojeg često nemamo. Kako u ovom ubrzanom životnom ritmu produžiti vrijeme između dva pranja? Kako imati lepršavu i mirišljavu kosu na dane kada smo zaboravili ili nismo stigli oprati kosu? Ovaj članak nudi rješenje i odgovor na vaša pitanja.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava