Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Svijet mirisa

Parfemi slavnih

16.05.17 1715x pročitano

Postanite zvijezda dana i osvojite svoju okolinu jedinstvenim mirisima, koji su sinonim za luksuz. Parfemi slavnih i poznatih osoba iz svijeta glamura, elegancije i zabave, danas su nadohvat ruke i dostupni svim generacijama. Mirisi su stvoreni za svakodnevnu ili posebnu priliku, po vašem izboru. Cure na Lijepa.hr su za vas odabrale i testirale neke od najljepših "celebrity" mirisa. Zanima vas koje? Čitajte dalje.

PodijelitePostanite zvijezda dana i osvojite svoju okolinu jedinstvenim mirisima, koji su sinonim za luksuz. Parfemi slavnih i poznatih osoba iz svijeta glamura, elegancije i zabave, danas su nadohvat ruke i dostupni svim generacijama. Mirisi su stvoreni za svakodnevnu ili posebnu priliku, po vašem izboru. Cure na Lijepa.hr su za vas odabrale i testirale neke od najljepših "celebrity" mirisa. Zanima vas koje? Čitajte dalje.

 

Beyonce Heat Rush

Beyonce Heat Rush je nasljednik mirisa Heat. Heat Rush je prikladan za dnevno nošenje u grad i na sastanke. Miris je vrlo elegantan i ugodan. Osvojit će vas već na samom početku, jer se otvara predivnim notama crvene naranče, trešnje i Hristovog cvijeća, koje se nadalje razviju u prekrasnu harmoniju uvijenu u note orhideje, hibiskusa i cvijeta mangrove. Na kraju se miris pretvara u sladak i topao sa glavnim notama ambre, mošusa i drveta tikovine.


 

Katy Perry Purr 

Katy Perry Purr miris kombinira predivne note breskve, zabranjene jabuke, gardenija i zeleni bambus sa srcem jasmina, ružičaste frezije i bugarske ruže i tople baze vanilije, orhideja, kremaste sandalovine, bijelog jantara, kokosa i mošusa. Bočica je predivan ukras, jer je njen oblik nešto posebno. Na što vas podsjeća? Da, bočica ima oblik preslatke mačke. Postojanost mirisa je dobra, a miris preporučujemo za svaki dan, jer nije nametljiv.


 

Christina Aguilera Christina Aguilera

Christina Aguilera je svoj miris Christina Aguilera umotala u crnu čipku te joj tako dodala dašak misterije i elegancije. Očaravajuća i zavodljiva Christina Aguilera postepeno prelazi u prilično slatkasti miris s ugodnom kompozicijom vanilije ukrašene jasminom i šljivom zrelom poput meda. Miris je namijenjen ženama koje se osjećaju dobro i uživaju u ženstvenosti. Postojanost mirisa će vas oduševiti. 


 

Ostale parfeme slavnih pronađite OVDJE.

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Više članaka?

6 profila žena i mirisi za nju
Svijet mirisa

6 profila žena i mirisi za nju

Sigurno ste već nebrojeno puta čuli kako je parfem nevidljivi modni dodatak. Parfem govori o nama i više nego što mislimo. On je odraz naše osobnosti i želja da se svijetu predstavimo na način na koji želimo. Odabir parfema je individualan, ali izvojili smo 6 profila žena i idealnih parfema za njih. Pročitajte članak, jer se možda pronađete u nekom od opisa.

Pročitajte više
Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!
Savjeti za ljepotu

Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!

Je li cijena uvijek mjerilo kvalitete? Jesu li skuplji proizvodu ujedno i bolji? Ne, ako luksuzni proizvod ima svoju drogerijsku zamjenu tzv. dupe, koji je po svim karakteristikama (gotovo) jednak "originalu", osim po cijeni. Donosimo vam dupe proizvode, koje možete kupiti kod nas, a zamjena su za 2, 3 i više puta skuplje luksuzne proizvode.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava