♡ BLACK FRIDAY = NAJVEĆI POPUST U GODINI!
25 % iznad 590 HRK/78,31 € ➝ Kod: BLACK25
20 % iznad 490 HRK/65,03 € ➝ Kod: BLACK20
15 %
iznad 390 HRK/51,76 € ➝ Kod: BLACK15

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Shopping

Pokloni za Dan žena u zadnji čas

06.03.17 6575x pročitano

<p>Stiže nam dan, kada su žene na prvom mjestu. Dan, kad treba dati svu pozornost svijeta ženama i jo&scaron; vi&scaron;e nego inače pokazati, da ih volimo i obožavamo. Kako ćete pokazati svoje po&scaron;tovanje i ljubav prema ženama? Da niste slučajno tip osobe &scaron;to lovi poklone u zadnji čas? Nema problema - ovdje je rje&scaron;enje!</p>

PodijeliteStiže nam dan, kada su žene na prvom mjestu. Dan, kad treba svu pozornost svijeta dati ženama i još više nego inače pokazati, da ih volimo i obožavamo. Kako ćete pokazati svoje poštovanje i ljubav prema ženama? Da niste slučajno tip osobe, koja lovi poklone u zadnji čas? Nema problema - ovdje je rješenje!

Da ne bi i ove godine, kao i svake prošle, 8. ožujka došli do nježnijeg spola samo s prekrasnim ružama, mi smo posebno za vas pripremili ekspresno brz poklon. Pitate se što bi to moglo biti?

Što drugo nego POKLON BON različitih vrijednosti.

Na našem Web shop-u možete pronaći poklon bonove u vrijednosti od 100 kuna, 200 kuna, 500 kuna i 1000 kuna.


 

Posebno dobra značajka poklon bona je to, da mogu vaše drage dame sebi priuštiti što god žele. Samo one uvijek točno znaju koja nijansa ruža za usne im najbolje odgovara, koji parfem se na njihovoj koži razvije u predivnu harmoniju mirisa i koji šampon čini njihovu kosu svilenkasto glatkom. Teško ćete promašiti s poklonom kao što je poklon bon. PAŽNJA! Napravite narudžbu i platite – a mi ćemo vam poslati poklon bon u PDF obliku putem e-maila, tako da će vam svakako stići na vrijeme. Super, zar ne?

Poštujte i volite svoje drage dame svaki dan, a ne samo 8. ožujka.

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Što je Crni petak i zašto je zaludio svijet? + TOP ulovi na BF
Shopping

Što je Crni petak i zašto je zaludio svijet? + TOP ulovi na BF

Dan ludih popusta je pred nama. U nastavku vam donosimo nekoliko savjeta kako kupovati na Lijepa.hr s ciljem da ugrabite što veće popuste, odnosno da kupiti što više za što manje. Pred nama je najluđi (tje)dan u godini, (tje)dan kada tražimo najveće popuste i najniže cijene. Kako ne biste izgubili sate i sate tražeći najveće popuste, mi smo to učinili za vas. Želimo vam olakšati i ubrzati kupovinu parfema i kometičkih proizvoda, stoga smo ovdje saželi najbolje Black friday ulove s naše stranice, koje, vjerujte nam, ne želite propustiti!

Pročitajte više
Vodič kako obojati kosu kod kuće
Savjeti za ljepotu

Vodič kako obojati kosu kod kuće

Za sve koji ne vole satima sjediti kod frizera, prilagođavati svoje obaveze dobivenom terminu ili jednostavno žele uštedjeti novac, bojanje kod kuće je brže, praktičnije i jednostavnije rješenje. Međutim, ono sa sobom vuče i neke negativne strane, ali kako biste se što uspješnije bojali kosu kod kuće, donosimo vam detaljan vodič uz koji ćete bez muke promijeniti ili osvježiti boju ili prekriti izrast.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava