🌸 20 % iznad 75 €/565,09 HRK ➔ Kod: PROLJECE20 
🌸 10 % iznad 35 €/263,71 HRK ➔ Kod: PROLJECE10

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Shopping

Pokloni za Dan žena u zadnji čas

06.03.17 6724x pročitano

<p>Stiže nam dan, kada su žene na prvom mjestu. Dan, kad treba dati svu pozornost svijeta ženama i jo&scaron; vi&scaron;e nego inače pokazati, da ih volimo i obožavamo. Kako ćete pokazati svoje po&scaron;tovanje i ljubav prema ženama? Da niste slučajno tip osobe &scaron;to lovi poklone u zadnji čas? Nema problema - ovdje je rje&scaron;enje!</p>

PodijeliteStiže nam dan, kada su žene na prvom mjestu. Dan, kad treba svu pozornost svijeta dati ženama i još više nego inače pokazati, da ih volimo i obožavamo. Kako ćete pokazati svoje poštovanje i ljubav prema ženama? Da niste slučajno tip osobe, koja lovi poklone u zadnji čas? Nema problema - ovdje je rješenje!

Da ne bi i ove godine, kao i svake prošle, 8. ožujka došli do nježnijeg spola samo s prekrasnim ružama, mi smo posebno za vas pripremili ekspresno brz poklon. Pitate se što bi to moglo biti?

Što drugo nego POKLON BON različitih vrijednosti.

Na našem Web shop-u možete pronaći poklon bonove u vrijednosti od 100 kuna, 200 kuna, 500 kuna i 1000 kuna.


 

Posebno dobra značajka poklon bona je to, da mogu vaše drage dame sebi priuštiti što god žele. Samo one uvijek točno znaju koja nijansa ruža za usne im najbolje odgovara, koji parfem se na njihovoj koži razvije u predivnu harmoniju mirisa i koji šampon čini njihovu kosu svilenkasto glatkom. Teško ćete promašiti s poklonom kao što je poklon bon. PAŽNJA! Napravite narudžbu i platite – a mi ćemo vam poslati poklon bon u PDF obliku putem e-maila, tako da će vam svakako stići na vrijeme. Super, zar ne?

Poštujte i volite svoje drage dame svaki dan, a ne samo 8. ožujka.

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene
Svijet mirisa

Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene

Proljeće je pred vratima, stoga je krajnje vrijeme da se proljetni parfemi probude iz zimskog sna. Vrijeme je da počnete mirisati vedro i svježe poput rascvjetanog proljetnog cvijeća! U nastavku vam otkrivamo koji će se to mirisi nositi ovog proljeća.

Pročitajte više
Suhi šamponi - Djeluju li i koji su najbolji
Savjeti za ljepotu

Suhi šamponi - Djeluju li i koji su najbolji

Ne znamo što je više frustrirajuće - masna kosa ili često pranje kose. Pranje, sušenje i oblikovanje kose oduzima puno vremena, kojeg često nemamo. Kako u ovom ubrzanom životnom ritmu produžiti vrijeme između dva pranja? Kako imati lepršavu i mirišljavu kosu na dane kada smo zaboravili ili nismo stigli oprati kosu? Ovaj članak nudi rješenje i odgovor na vaša pitanja.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava