❤️Poklonite sebi ili vama dragoj osobi samo najbolje. ❤️
Veliki izbor VALENTINOVSKIH POKLONA po super cijenama možete naći OVDJE.

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Shopping

Top 5 poklona za Valentinovo

11.02.19 5648x pročitano

Svake godine ista priča. Osobu beskonačno volite, s njom želite provesti svaku sekundu svog slobodnog vremena, poznajete je u dubinu duše, ali nikad ne znate s kojim poklonom je oduševiti na Valentinovo. Uz naše prijedloge sigurno nećete promašiti!

PodijeliteSvake godine ista priča. Osobu beskonačno volite, s njom želite provesti svaku sekundu svog slobodnog vremena, poznajete je u dubinu duše, ali nikad ne znate s kojim poklonom je oduševiti na Valentinovo. Uz naše prijedloge sigurno nećete promašiti!

 

1 . Poklon za nježne poljupce

Valentinovo trebamo iskoristiti, da pokažemo ljubav i važan dio toga su svakako nježni poljupci. Da bi vaše usne bile meke i njegovane, pobrinuti će se EOS balzam za usne različitih mirisa u lijepoj ambalaži. Savršen poklon za sve.
 


 

2. Valentinovski parovi mirisa

Da budete još bliže jedno drugom, predlažemo da odaberete Valentinovske parove mirisa. Bezbroj priznatih brendova kreiralo je savršen miris iz iste linije za nju i njega, jer znaju da srodne duše imaju gotovo uvijek isti ukus. Naš prvi prijedlog sigurno bi bio sofisticirani par Paco Rabanne Lady Million za nju i 1 Million za njega, ali pozivamo vas, da otkrijete svoj Valentinovski par mirisa.
 


 

3. Poklon za njega

Poklon za muškarce uvijek je teže izabrati nego poklon za žene. Događa se, da on ne treba ništa ili barem tako misli. Ako ste u dilemi što uzeti, olakšali smo vam izbor i sve za njega možete naći OVDJE.


 

3. Poklon za nju

Za razliku od muškaraca, izbor poklona za ženu nije tako težak, jer svaka žena uvijek treba dobar komad šminke ivisoke kvalitete kozmetike. Trenutno najpopularnija linija dekorativne kozmetike je šminka branda BOURJOIS Paris, ali čak i ako odaberete neki drugi komad dekorativne kozmetike nećete pogriješiti.
 


 

4. Ljubav za sve

Valentinovo nije samo dan za poklone svojoj boljoj polovici, dan je ljubavi - ljubav za sve. Najboljeg prijatelja ili najbolju prijateljicu možete razmaziti poklon setom, a mi smo pronašli najbolje poklon setove ZA NJU i ZA NJEGA!
 


 

5. Mirisni poklon 

S nježnim, mirisnim poklonima je teško promašiti, pogotovo ako se radi o Victoria's Secret proizvodima


 

Neka svaki dan, bude dan ljubavi. Neka svaki dan, bude dan za širenje ljubavi i pažnju do svih voljnih osoba.

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Dan ljubavi - Pokaži ljubav i sebi (pokloni za tebe)
Shopping

Dan ljubavi - Pokaži ljubav i sebi (pokloni za tebe)

Valentinovo je dan kada se slavi ljubav između dvije osobe. Dan zaljubljenih je rezerviran za romantične šetnje i večer, poklone za bolje polovice, a što ako nemate partnera/icu ili pak vi znate bolje od vašeg partnera/ice što vam treba i što žarko želite? Poklonite si to! Za Valentinovo! Poklonite samom/samoj sebi poklon za Valentinovo, a mi ćemo vam pomoći u odabiru.

Pročitajte više
Zimska hidratacija lica maskama za lice u maramici
Savjeti za ljepotu

Zimska hidratacija lica maskama za lice u maramici

Svakom licu je potrebna hidratacija tijekom cijele godine. Poznato je da su maske za lice učinkovit način intenzivnog i brzog hidratiziranja lica. Posljednjih nekoliko godina maske za lice u maramici(!) su preplavile tržište. Zašto biste ih trebali koristiti (osobito u zimski mjesecima), koje to blagotvoren učinke donose te koje su najbolje, saznajte u nastavku.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava