🎅 Najveći Božićni popust

22 % iznad 790 kn/104,85 € ➝ Kod: BOZIC22
18 % iznad 490 kn/65,03 € ➝ Kod: BOZIC18
14 %
iznad 390 kn/51,76 € ➝ Kod: BOZIC14

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Savjeti za ljepotu

Domaća maska za čišćenje kože nakon blagdana

09.01.17 1079x pročitano

Prosinac je iznimno stresan mjesec za naš organizam i tijelo. Koža u ovom vremenu obično postaje vrlo osjetljiva, ne samo zbog hladnog vremena, nego i zbog prehrane u blagdanskim danima. Koža zbog toga ne prima visoko kvalitetne hranjive sastojke i postaje pusta. Kako onda možemo našu kožu u siječnju pročistiti i ponovno uspostaviti ravnotežu? Za vas imamo super recept za čišćenje kože domaćom maskom od riže ...

PodijeliteProsinac je iznimno stresan mjesec za naš organizam i tijelo. Koža u ovom vremenu obično postaje vrlo osjetljiva, ne samo zbog hladnog vremena, nego i zbog prehrane u blagdanskim danima. Koža zbog toga ne prima visoko kvalitetne hranjive sastojke i postaje pusta. Kako onda možemo našu kožu u siječnju pročistiti i ponovno uspostaviti ravnotežu? Za vas imamo super recept za čišćenje kože domaćom maskom od riže ...

 

Za vas smo pripremili video u kojem možete vidjeti proces proizvodnje domaće maske za kožu vašeg lica. Vaša koža će ponovno zasjati - provjerite! ;)

 

Ne zaboravite na kvalitetnu njegu lica!

Svaki dan moramo našu kožu temeljito očistiti s visokokvalitetnim preparatima za lice. Prvi korak je tonik za lice, koji našu kožu pripremi na bolju apsorpciju hranjivih sastojaka dnevne ili noćne kreme. Sve proizvode za njegu lica možete pronaći OVDJE.

Sretna kupovina i čišćenje lica!

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Ideje za poklone za nju i njega - Luksuzniji poklon setovi
Shopping

Ideje za poklone za nju i njega - Luksuzniji poklon setovi

Ponestaje ti ideja, a i vremena za kupovinu božićnih poklona? Važno je da kupiš kvalitetan poklon, jer trebaš ostaviti dobar dojam? Bilo da je riječ o šefici, kolegi s posla, najboljoj prijateljici, partneru, dečkovim roditeljima, bratu svoje djevojke, kojemu baš i nisi drag... nakon ovog članka dobit ćeš inspiraciju što im pokloniti i pritom zavrijediti njihovo poštovanje i osvojiti njihova srca.

Pročitajte više
Povoljni pokloni za cijelu obitelj
Shopping

Povoljni pokloni za cijelu obitelj

Obitelj je najljepši poklon kojeg svatko može imati. Ne kaže se uzalud da kad imaš obitelj imaš sve! Sreća nije u poklonima. Sreća je u zajedništvu i ljubavi. Pokloni su tu samo da, na još jedan način, pokažemo članovima naše obitelji da ih volimo i da mislimo na njima. Što pokloniti mami, tatu, bratu, sestri, djetetu, nećaku, svekrvi ..., a da pri tome ne potrošite puno novaca. Donosimo vam opcije za povoljne poklone.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava