PROLJETNI OUTLET + 🚚 BESPLATNA DOSTAVA iznad 35 €/263,71 HRK > KOD: DOSTAVA

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Savjeti za ljepotu

Kako se našminkati za samo 15 minuta?

03.10.16 1510x pročitano

<p><span style="color: #222222;"><span style="font-family: arial, sans-serif;">Imate li ujutro dovoljno vremena za sve? Jeste li ikada lo&scaron;e raspoloženi, jer vam je za &scaron;minkanje potrebno previ&scaron;e vremena? Mi smo za vas pripremili savjete o tome kako se na&scaron;minkati u samo 15 minuta i na taj način u&scaron;tedjeti puno vremena za druge stvari koje treba učiniti. Slijedite postupku i nakon 15 minuta bit ćete spremne, a i izgledat ćete kao prave ljepotice.</span></span></p>

PodijeliteImate li ujutro dovoljno vremena za sve? Jeste li ikada loše raspoloženi, jer vam je za šminkanje potrebno previše vremena? Mi smo za vas pripremili savjete o tome kako se našminkati u samo 15 minuta i na taj način uštedjeti puno vremena za druge stvari, koje treba učiniti. Slijedite postupak i nakon 15 minuta bit ćete spremne, a i izgledat ćete kao prave ljepotice.

 

Hidratiziraj kožu

Najvažnije je, da koža bude dobro hidratizirana. To znači, da odaberete kvalitetnu hidratantnu kremu, koja je prilagođena vašem tipu kože. Tako će se korektor i puder ljepše stapati s vašim tenom i bolje prilagoditi. Ostavite kremu na licu nekoliko minuta, dok se potpuno ne upije, ali nikako nemojte pretjerati s količinom kreme.


 

Korektor prekriva nepravilnosti

 Izaberite korektor koji savršeno prekriva nepravilnosti. Zeleni korektor izaberite za prekrivanje crvenila, a kasnije koristite korektor koji odgovara vašem tonu kože.

 

Nanesi puder

Kako pravilno nanijeti puder?

Koristite spljošten kist, a ne prste, jer prsti zagriju kožu i tako otvore pore. Izgled kože je puno ljepši, ako puder nanosite kistom ili spužvicom. Nanesite puder nježnim kružnim pokretima od sredine lica prema vanjskom dijelu. Zatim preko cijelog lica upotrijebite puder u prahu, da fiksirate i lagano matirate kožu.


 

Kako istaknuti oči i kako urediti obrve?

Pogledajte video i počnite šminkanje :)

Nanesi ruž za usne

Ruž za usne dat će dodatnu dimenziju vašem lice i učiniti ga ljepšim. Izaberite nijansu ruža, koji vam najbolje pristaje.


 

Predivni obrazi

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Noviteti proljetnih parfema
Svijet mirisa

Noviteti proljetnih parfema

Prva asocijacija na proljeće je buđenje prirode. Prva asocijacija na proljetne parfeme je cvijeće - buketi najmirisnijeg cvijeća koje nas mazi dok nam se srce smije, jer priroda poprima najšarenije boje. Zaljubite se u cvjetne, voćne, gurmanske i zelene mirise te u njihove kombinacije. Donosimo vam pregled najboljih proljetnih parfema, koji su na tržištu tek nekoliko godina, ali ih volimo nositi čim sunce proviri kroz oblake.

Pročitajte više
Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene
Svijet mirisa

Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene

Proljeće je pred vratima, stoga je krajnje vrijeme da se proljetni parfemi probude iz zimskog sna. Vrijeme je da počnete mirisati vedro i svježe poput rascvjetanog proljetnog cvijeća! U nastavku vam otkrivamo koji će se to mirisi nositi ovog proljeća.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava