Savršena obnova kose u jesenskom periodu

27 9

Svaka promjena, koja se događa u našem tijelu ili u okolini u kojoj se nalazimo ima definitivno utjecaj na našu kosu. Svako želi, da je njegova kosa zdrava i sjajna. Ljeto je obično period u kome kosa doživljava ogromnu količinu stresa, jer je uništava kombinacija sunca, slane vode i klora. Upravo zato kosa u jesenskom periodu žudi za temeljitom obnovom i dubinskom njegom. Dubinska njega kose je vrlo važna, jer će omogućiti vašoj kosi, da ponovo zablista. A sigurno je važno i to, da kosu pripremite za zimu. Zanima vas kako?

 

Poznati stilista Asgari Saboo savjetuje ženama širom svijeta, kako da njeguju kosu u različitim godišnjim dobima. Ekskluzivno za vas, pripremili smo savjete o tome, kako u jesenskom periodu u potpunosti obnoviti strukturu kose i pripremiti je za hladnije dane.

 

Kvalitetan balzam za kosu

Ljeto je vrijeme, kada stručnjaci savjetuju korištenje blage preparative za kosu. No, jesen je vrijeme kada to više ne vrijedi. Tada se preporučuje kvalitetan regenerator za kosu, koji će prodrijeti duboko u vlas te vašu kosu popraviti od oštećenja i nahraniti je. Dakle, odaberite hranjivi regenerator, koji je pogodan za vaš tip kose.

Za kvalitetne regeneratore kliknite OVDJE.

 

Oštećene vrhove može spasiti samo šišanje!

Želite li se ispucalih vrhova riješiti što prije, a i dalje koristite samo preparativu za "prikrivanje" oštećenih vrhova? Naravno da može i tako, ali je puno bolje, da vašu kosu ošišate i tako uklonite ispucale vrhove te potom počnete s korištenjem kvalitetnih proizvoda za kosu. Na taj način, vaša kosa će biti sve jača i jača.

 

Zaštita kose od topline

Vrlo važno je, da kosu zaštitimo od topline, dok koristimo uređaj za ravnanje ili kovrčanje kose. Imajte na umu, da je bolje koristiti preparate za zaštitu kose od topline, nego i dalje pratiti kako vrhovi pucaju.
Preporučujemo Tigi Catwalk Haute Iron Spray za zaštitu od topline.
 


 

Oprezni budite s vunom

U jesen, dok počinjemo nositi topliju odjeću i kape, imajte na umu da kape nosite samo povremeno, jer možete s grubim materijalom oštetiti kutikulu kose. Baš tako kosu mogu oštetiti i grubi šeširi te kaputi i jakne.

 

Preporučujemo vam, da u jesen posjetite frizera. On će se pobrinuti o ispucalim vrhovima i s hranljivim tretmanom pripremiti vašu kosu za hladne dane. Ne zaboravite koristiti hranljivu masku jednom tjedno i koristiti meke gume za kosu.
Za vrhunske maske za kosu klikni OVDJE.

Gumice Invisibobble zbog svog spiralnog oblika ne ostavljaju tragove na kosi, ne lome vlas i od njih nećete imati glavobolje koje se znaju javiti od prejako zategnute kose.


 

Vaša kosa će se početi obnavljati samo uz pravilnu njegu. Ne zaboravite, da je taj proces dugotrajan i ne događa se preko noći. Međutim, upornost se s vremenom isplati.

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.