Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Lifestyle

Zeleni čaj i parfemi, zašto?

05.07.16 1754x pročitano

Kakav miris očekujete kad pomislite na miris pod nazivom "Green tea"? Danas je na parfemskim policama puno parfema, koji sadrže note zelenog čaja. Kada pomislimo na zeleno, pomislimo na ljeto, buđenje, nešto novo, čisto, svježe. Pomislimo na svježe jutro uz šalicu vrućeg zelenog čaja.

PodijeliteKakav miris očekujete kad pomislite na  miris pod nazivom "Green tea"? Danas je na parfemskim policama puno parfema, koji sadrže note zelenog čaja. Kada pomislimo na zeleno, pomislimo na ljeto, buđenje, nešto novo, čisto, svježe. Pomislimo na svježe jutro uz šalicu vrućeg zelenog čaja.

Zeleni čaj je intimni dio japanskog života i kulture. Japanci stoga imaju vrlo jasan uvid u to kako zeleni čaj miriše, tako da nisu svi parfemski majstori vješti u upotrebi zelenog čaja. Ljudi još danas teško prihvaćaju, da je zeleni čaj nota koja se upotrebljava u parfemskom svijetu.

Čaj  nije samo za piće, već je dizajniran za cjelokupnu njegu tijel,a jer sadrži mnoge korisne vitamine i antioksidante, koji imaju povoljne učinke na tijelo. Pojam zeleni čaj ima jake veze s pojmovima "ugodan miris", "povrće", "osvježenje", "elegantan dojam". Također izvlači bogatu paletu okusa povezanih s opisom, blagog slatkog mirisa, osnažujuće, osvježavajuće i tako dalje. Zeleni čaj osviježava i budi vlastite emocije.

Green tea proizvode pronađite OVDJE.
 


 

Došli smo do zaključka da je namjera zelenog čaja oživjeti. Osvježava i vrlo je šarmantan. S bujnim zelenilom, ovaj miris daje tijelu energiju, budi osjetila i oživljava duh. Prepun pjenušavih mirisima i harmonija, daje vam osjećaj svježine i radosti.

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Više članaka?

6 profila žena i mirisi za nju
Svijet mirisa

6 profila žena i mirisi za nju

Sigurno ste već nebrojeno puta čuli kako je parfem nevidljivi modni dodatak. Parfem govori o nama i više nego što mislimo. On je odraz naše osobnosti i želja da se svijetu predstavimo na način na koji želimo. Odabir parfema je individualan, ali izvojili smo 6 profila žena i idealnih parfema za njih. Pročitajte članak, jer se možda pronađete u nekom od opisa.

Pročitajte više
Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!
Savjeti za ljepotu

Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!

Je li cijena uvijek mjerilo kvalitete? Jesu li skuplji proizvodu ujedno i bolji? Ne, ako luksuzni proizvod ima svoju drogerijsku zamjenu tzv. dupe, koji je po svim karakteristikama (gotovo) jednak "originalu", osim po cijeni. Donosimo vam dupe proizvode, koje možete kupiti kod nas, a zamjena su za 2, 3 i više puta skuplje luksuzne proizvode.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava