Trikovi uz pomoću kojih ćete na slikama izgledati fenomenalno

5 4

Jeste li i među onima koji se ne vole slikati? Velikom broju ljudi se ne sviđa kako ispadnu na fotkama. No, zašto izbjegavati objektiv ako uz pomoću par trikova možeš izgledati odlično? Donosimo vam mali vodič koji će vam pomoći da na svakoj slici ispadnete fenomenalno.

 

Koristite mat teksture

Mat teksture ne ostavljaju svjetlucavi sjaj. Jako je bitno da ništa ne odražava svjetlost na tvom licu. Zbog blica i presjajne šminke vaša koža može na slikama ispasti masna i neravnomjerne boje.
 


 

Šminkajte se na prirodnoj svjetlosti

Ako se šminkate na prirodnoj svjetlosti, najbolje ćete vidjeti koliko intenzivno ste se našminkali, jeste li upotrijebili odgovarajuću podlogu, jeste li dobro nanijeli sjenilo na kapke  Umjetna svjetlost nas lako može smesti i svima nam se već dogodilo da nam se doma čini da smo odlično našminkane, a kada izađemo na dnevnu svjetlost izgledamo katastrofalno.

 

Žuta nijansa pudera u prahu

Kada nanesete tekući puder (podlogu), najbolje ju je ''zacementirati'' koristeći puder u prahu žute nijanse. Transparentni ili sjajni puder može na slikama stvoriti dojam masne ili isprane kože. Nikako ne savjetujemo puder s rozim i narančastim sjajem, jer nećete izgledati prirodno. 

 

Pravilno korištenje korektora

Korištenje korektora kod svakodnevnog šminkanja poprilično je jednostavno. No, kada se šminkate za slikanje obavezno pazite da korektor tapkajućim pokretima nanesete na predjele s estetskim nedostatcima kako prijelaz ne bi bio vidljiv. 

Ponudu korektora pogledajte OVDJE.


 

Crna maskara i eyeliner

Ako obično koristite smeđu maskaru i smeđi eyeliner (ili koju drugu boju), prije slikanja savjetujemo da koristite crnu maskaru i crni eyeliner. Tako ćete stvoriti veći kontrast i vaše će oči više doći do izražaja. 

Za široku ponudu maskara kliknite OVDJE, a za tuševe za oči OVDJE. 


 

Ruž

Za slikanje je poželjno i da nanesete malo ruža, čak i ako ga inače ne koristite. Zasigurno ne želite izgledati kao da nemate usne, zar ne? Da ih istaknete, odaberite nijasnu sličnu boji usana ili za nijansu tamniju.
 

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.