Blagdanski rok isporuke!

17 12
Gift

Kako naručiti u vrijeme blagdana da vam naručeni artikli stignu na vrijeme?

Vrijeme blagdana je pred vratima, a s njime i vrijeme za obitelj, opuštanje i, naravno, za godišnji odmor. Zbog smanjenog broja naših dobavljača, želimo vas obavijestiti, da će se nažalost produžiti rok dostave artikala kojih nemamo na zalihi u našem skladištu.

 

Što vam savjetujemo?

U slučaju da artikle želite primiti u roku 48 sati od vaše narudžbe (vrijedi za radne dane od ponedjeljka do petka), tada naručite artikle, koji se nalaze u kategoriji 'Isporuka 48 sati'. Dolje na slici nalazi se smjernica za lakše pronalaženje tih artikala. Na toj se poveznici nalaze artikli koje imamo u skladištu i koje vam možemo preko službe za dostavu (GLS-a) dostaviti u roku 48 sati od poslane narudžbe (molimo imajte na umu da dostavu unutar 48 sati na otoke i udaljenija mjesta ne možemo garantirati zbog nepredviđenih prometnih situacija).

Svaki artikl u opisu ima ili simbol 48 sati ili raspoloživost 5-7 radnih dana. Isporuka u slučaju 5-7 radnih dana se, nažalost, zbog blagdanskog radnog vremena naših dobavljača produžuje.

 

Možemo li poslati odvojene pošiljke?

Naručili ste artikle koje imamo u skladištu i artikle koje nemamo na zalihi i željeli biste čim prije primiti te koje imamo u skladištu? U tom slučaju vas molimo da nam na info@lijepa.hr javite da želite da vam artikle pošaljemo odvojeno. Ako se odlučite za odvojeno slanje naplaćujemo trošak dostave za oba paketa, odnosno 2x29 kn.

 

Nije tako komplicirano kako se čini ;) 

Jednostavno sve artikle koje želite primiti u narednim danima odaberite iz našeg skladišta (simbol 48h kraj artikla). Sve ostale artikle ćete naravno primiti, no s malim zakašnjenjem (koji dan više od 7 radnih dana).

 

Ekipa Lijepa.hr vam se najljepše zahvaljuje za razumijevanje i obećaje vam da ćemo se u ovom blagdanskom razdoblju posebno potruditi da udovoljimo vašim željama. Želimo vam mirne i lijepe blagdane! 

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.