♡ BLACK FRIDAY = NAJVEĆI POPUST U GODINI!
25 % iznad 590 HRK/78,31 € ➝ Kod: BLACK25
20 % iznad 490 HRK/65,03 € ➝ Kod: BLACK20
15 %
iznad 390 HRK/51,76 € ➝ Kod: BLACK15

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Shopping

Blagdanski rok isporuke!

17.12.14 948x pročitano

Vrijeme blagdana je pred vratima a s njime i vrijeme za obitelj, opuštanje i naravno – za godišnji odmor. Zbog smanjenog opsega naših dobavljača želimo vas obavijestiti da će se nažalost produžiti rok dostave artikala kojih nemamo na zalihi u našem skladištu.

PodijeliteKako naručiti u vrijeme blagdana da vam naručeni artikli stignu na vrijeme?

Vrijeme blagdana je pred vratima, a s njime i vrijeme za obitelj, opuštanje i, naravno, za godišnji odmor. Zbog smanjenog broja naših dobavljača, želimo vas obavijestiti, da će se nažalost produžiti rok dostave artikala kojih nemamo na zalihi u našem skladištu.

 

Što vam savjetujemo?

U slučaju da artikle želite primiti u roku 48 sati od vaše narudžbe (vrijedi za radne dane od ponedjeljka do petka), tada naručite artikle, koji se nalaze u kategoriji 'Isporuka 48 sati'. Dolje na slici nalazi se smjernica za lakše pronalaženje tih artikala. Na toj se poveznici nalaze artikli koje imamo u skladištu i koje vam možemo preko službe za dostavu (GLS-a) dostaviti u roku 48 sati od poslane narudžbe (molimo imajte na umu da dostavu unutar 48 sati na otoke i udaljenija mjesta ne možemo garantirati zbog nepredviđenih prometnih situacija).

Svaki artikl u opisu ima ili simbol 48 sati ili raspoloživost 5-7 radnih dana. Isporuka u slučaju 5-7 radnih dana se, nažalost, zbog blagdanskog radnog vremena naših dobavljača produžuje.

 

Možemo li poslati odvojene pošiljke?

Naručili ste artikle koje imamo u skladištu i artikle koje nemamo na zalihi i željeli biste čim prije primiti te koje imamo u skladištu? U tom slučaju vas molimo da nam na info@lijepa.hr javite da želite da vam artikle pošaljemo odvojeno. Ako se odlučite za odvojeno slanje naplaćujemo trošak dostave za oba paketa, odnosno 2x29 kn.

 

Nije tako komplicirano kako se čini ;) 

Jednostavno sve artikle koje želite primiti u narednim danima odaberite iz našeg skladišta (simbol 48h kraj artikla). Sve ostale artikle ćete naravno primiti, no s malim zakašnjenjem (koji dan više od 7 radnih dana).

 

Ekipa Lijepa.hr vam se najljepše zahvaljuje za razumijevanje i obećaje vam da ćemo se u ovom blagdanskom razdoblju posebno potruditi da udovoljimo vašim željama. Želimo vam mirne i lijepe blagdane! 

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Što je Crni petak i zašto je zaludio svijet? + TOP ulovi na BF
Shopping

Što je Crni petak i zašto je zaludio svijet? + TOP ulovi na BF

Dan ludih popusta je pred nama. U nastavku vam donosimo nekoliko savjeta kako kupovati na Lijepa.hr s ciljem da ugrabite što veće popuste, odnosno da kupiti što više za što manje. Pred nama je najluđi (tje)dan u godini, (tje)dan kada tražimo najveće popuste i najniže cijene. Kako ne biste izgubili sate i sate tražeći najveće popuste, mi smo to učinili za vas. Želimo vam olakšati i ubrzati kupovinu parfema i kometičkih proizvoda, stoga smo ovdje saželi najbolje Black friday ulove s naše stranice, koje, vjerujte nam, ne želite propustiti!

Pročitajte više
Vodič kako obojati kosu kod kuće
Savjeti za ljepotu

Vodič kako obojati kosu kod kuće

Za sve koji ne vole satima sjediti kod frizera, prilagođavati svoje obaveze dobivenom terminu ili jednostavno žele uštedjeti novac, bojanje kod kuće je brže, praktičnije i jednostavnije rješenje. Međutim, ono sa sobom vuče i neke negativne strane, ali kako biste se što uspješnije bojali kosu kod kuće, donosimo vam detaljan vodič uz koji ćete bez muke promijeniti ili osvježiti boju ili prekriti izrast.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava