PROLJETNI OUTLET + 🚚 BESPLATNA DOSTAVA iznad 35 €/263,71 HRK > KOD: DOSTAVA

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Shopping

Blagdanski rok isporuke!

17.12.14 997x pročitano

Vrijeme blagdana je pred vratima a s njime i vrijeme za obitelj, opuštanje i naravno – za godišnji odmor. Zbog smanjenog opsega naših dobavljača želimo vas obavijestiti da će se nažalost produžiti rok dostave artikala kojih nemamo na zalihi u našem skladištu.

PodijeliteKako naručiti u vrijeme blagdana da vam naručeni artikli stignu na vrijeme?

Vrijeme blagdana je pred vratima, a s njime i vrijeme za obitelj, opuštanje i, naravno, za godišnji odmor. Zbog smanjenog broja naših dobavljača, želimo vas obavijestiti, da će se nažalost produžiti rok dostave artikala kojih nemamo na zalihi u našem skladištu.

 

Što vam savjetujemo?

U slučaju da artikle želite primiti u roku 48 sati od vaše narudžbe (vrijedi za radne dane od ponedjeljka do petka), tada naručite artikle, koji se nalaze u kategoriji 'Isporuka 48 sati'. Dolje na slici nalazi se smjernica za lakše pronalaženje tih artikala. Na toj se poveznici nalaze artikli koje imamo u skladištu i koje vam možemo preko službe za dostavu (GLS-a) dostaviti u roku 48 sati od poslane narudžbe (molimo imajte na umu da dostavu unutar 48 sati na otoke i udaljenija mjesta ne možemo garantirati zbog nepredviđenih prometnih situacija).

Svaki artikl u opisu ima ili simbol 48 sati ili raspoloživost 5-7 radnih dana. Isporuka u slučaju 5-7 radnih dana se, nažalost, zbog blagdanskog radnog vremena naših dobavljača produžuje.

 

Možemo li poslati odvojene pošiljke?

Naručili ste artikle koje imamo u skladištu i artikle koje nemamo na zalihi i željeli biste čim prije primiti te koje imamo u skladištu? U tom slučaju vas molimo da nam na info@lijepa.hr javite da želite da vam artikle pošaljemo odvojeno. Ako se odlučite za odvojeno slanje naplaćujemo trošak dostave za oba paketa, odnosno 2x29 kn.

 

Nije tako komplicirano kako se čini ;) 

Jednostavno sve artikle koje želite primiti u narednim danima odaberite iz našeg skladišta (simbol 48h kraj artikla). Sve ostale artikle ćete naravno primiti, no s malim zakašnjenjem (koji dan više od 7 radnih dana).

 

Ekipa Lijepa.hr vam se najljepše zahvaljuje za razumijevanje i obećaje vam da ćemo se u ovom blagdanskom razdoblju posebno potruditi da udovoljimo vašim željama. Želimo vam mirne i lijepe blagdane! 

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Noviteti proljetnih parfema
Svijet mirisa

Noviteti proljetnih parfema

Prva asocijacija na proljeće je buđenje prirode. Prva asocijacija na proljetne parfeme je cvijeće - buketi najmirisnijeg cvijeća koje nas mazi dok nam se srce smije, jer priroda poprima najšarenije boje. Zaljubite se u cvjetne, voćne, gurmanske i zelene mirise te u njihove kombinacije. Donosimo vam pregled najboljih proljetnih parfema, koji su na tržištu tek nekoliko godina, ali ih volimo nositi čim sunce proviri kroz oblake.

Pročitajte više
Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene
Svijet mirisa

Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene

Proljeće je pred vratima, stoga je krajnje vrijeme da se proljetni parfemi probude iz zimskog sna. Vrijeme je da počnete mirisati vedro i svježe poput rascvjetanog proljetnog cvijeća! U nastavku vam otkrivamo koji će se to mirisi nositi ovog proljeća.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava