Kako se našminkati ako nosiš naočale?

26 11

Nosiš naočale i ponekad ti to stvara probleme kada se šminkaš? Naglasi svoje čudesne oči, usprkos tome što nosiš naočale. Kako to napraviti? Pročitaj savjete dolje...
 

Za dalekovidne

Izbjegavaj sjenila sa šljokicama. Sjajna sjenila mogu kroz korekcijske naočale učiniti da tvoje oči izgledaju previše izbočene i izbuljene.


Koristi mat sjenila, no neka ne budu previše svjetla. Pokušaj s nanošenjem različitih boja. Ljubičasta, roza, zelena, ukratko, sjenila u boji koja će tvoje oči naglasiti na pravi način. Izgled smokey eyes odlično pristaje ženama i curama koje nose naočale za dalekovidnost. Oprezno s nanošenjem maskare. Ako su tvoje trepavice duge, pazi da ne naneseš previše maskare, jer se one mogu zbog stalnog trenja sa stakalcima oštetiti i lomiti.

Za lakše prve korake do savršenstva, predlažemo ovaj video: 

 

Za kratkovidne

Izbjegavaj tamnu šminku za oči jer ona uz nošenje korekcijskih naočala još dodatno smanjuje tvoje oči. Slobodno možeš nositi sjenila sa šljokicama i svijetlija sjenila, npr. Collistar - Silk Effect Eyeshadow.


 

Koristi tuš za oči. Njime ćeš oči dodatno definirati i učiniti ih primjetnima. Ispod obrva nanesi iluminator ili svjetlije sjenilo. Time ćeš ih optički povećati i otvoriti pogled. Ne zaboravi na obrve. Usprkos tome što se skrivaju iza naočala, jako je bitno da su njegovane, lijepo oblikovane i definirane.


 


 

Lijepa.hr vam za kreiranje makeup-a na očima preporučuje Makeup Revolution London palete, koje sadrže božanstvene kombinacije boja i nijansa, koje će vam pomoći da se predivno našminkate za svaku prigodu.

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.