PROLJETNI OUTLET + 🚚 BESPLATNA DOSTAVA iznad 35 €/263,71 HRK > KOD: DOSTAVA

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Savjeti za ljepotu

Kako Odabrati Pravu Nijansu Pudera?

08.09.17 2778x pročitano

Odabrati pravu nijansu pudera je najveći problem djevojaka. Često se dogodi, da odaberemo pogrešnu nijansu pudera i izgledamo kao lutke, jer se nijansa na licu vidljivo razlikuje od vrata. Kako izbjeći to? Kako odabrati pravu nijansu pudera, da povećamo samopouzdanja? Pročitajte više u savjetu.

PodijeliteOdabrati pravu nijansu pudera je najveći problem djevojaka. Često se dogodi da odaberemo pogrešnu nijansu pudera i izgledamo kao lutke, jer se nijansa na licu vidljivo razlikuje od vrata. Kako to izbjeći? Kako odabrati pravu nijansu pudera i povećati samopouzdanje? Pročitajte više u nastavku.

Prije svega, savjetujemo vam, da idete u dućan, gdje imaju veliki izbor različitih tekućih pudera. Tamo ćete najlakše testirati sve nijanse, koje imaju na raspolaganju. Slažemo se, da je besmisleno trošiti novac za nijansu pudera, koja vam ne odgovara. 

 

Kako testiramo nijansu tekuće podloge?

Najsigurnije mjesto za testiranje je vrat, jer je to mjesto gdje je koža za nijansu svjetlija od kože na licu. Testiranje pudera na ruci se ne preporučuje, zbog različitog sastava kože i drugačije nijanse. Dakle, idealno je tekuću podlogu testirati na vratu. Uzmite prvo svjetliju nijansu, a zatim tamniju. Na taj način najbolje se vidi, koja boja vam bolje odgovara.

 

Testiranje na prirodnoj svjetlosti!

Svjetla u trgovini nas mogu brzo zavarati, tako da je najbolje, da  nijansu pogledate na prirodnoj svjetlosti, kako ne biste promašili pri odabiru prave nijanse. Ne kupujte previše ružičaste ili previše žute nijanse - nećete izgledati prirodno.

 

 

Pričekajte nekoliko sekundi....

Nakon što stavite puder na kožu, pričekajte nekoliko sekundi. Tek tada će do izražaja doći prava nijansa. Zašto? Neke tekuće podloge se nakon što se osuše pretvaraju u narančaste tonove, i to sigurno nije lijepo, zar ne?

Trenutno najpopularniji i najprodavaniji je Dermacol Makeup cover SPF30 puder. Prekrivajući, postojan i jeftin. Kupnju sigurno nećete požaliti. 

Istina je da nekih tekućih pudera nema u trgovinama i možete ih kupiti samo preko weba. Zato vam uvijek predlažemo, da provjerite nijansu kod blogerica, koje su ih već testirale, ili u našoj poslovnici. Isto tako, uz svaku nijansu, imate na našoj stranici lijevo gore približnu sliku nijansu samog proizvoda, kako biste mogli lakše odlučiti.

Sretno pri odabiru prave nijanse tekuće podloge ;)

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Noviteti proljetnih parfema
Svijet mirisa

Noviteti proljetnih parfema

Prva asocijacija na proljeće je buđenje prirode. Prva asocijacija na proljetne parfeme je cvijeće - buketi najmirisnijeg cvijeća koje nas mazi dok nam se srce smije, jer priroda poprima najšarenije boje. Zaljubite se u cvjetne, voćne, gurmanske i zelene mirise te u njihove kombinacije. Donosimo vam pregled najboljih proljetnih parfema, koji su na tržištu tek nekoliko godina, ali ih volimo nositi čim sunce proviri kroz oblake.

Pročitajte više
Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene
Svijet mirisa

Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene

Proljeće je pred vratima, stoga je krajnje vrijeme da se proljetni parfemi probude iz zimskog sna. Vrijeme je da počnete mirisati vedro i svježe poput rascvjetanog proljetnog cvijeća! U nastavku vam otkrivamo koji će se to mirisi nositi ovog proljeća.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava