Lijepa.hr 
Summer Pink Friday

15 % popusta iznad 350 kn ➝ Kod: PINK15 

Kako Odabrati Pravu Nijansu Pudera?

8 9

Odabrati pravu nijansu pudera je najveći problem djevojaka. Često se dogodi da odaberemo pogrešnu nijansu pudera i izgledamo kao lutke, jer se nijansa na licu vidljivo razlikuje od vrata. Kako to izbjeći? Kako odabrati pravu nijansu pudera i povećati samopouzdanje? Pročitajte više u nastavku.

Prije svega, savjetujemo vam, da idete u dućan, gdje imaju veliki izbor različitih tekućih pudera. Tamo ćete najlakše testirati sve nijanse, koje imaju na raspolaganju. Slažemo se, da je besmisleno trošiti novac za nijansu pudera, koja vam ne odgovara. 

 

Kako testiramo nijansu tekuće podloge?

Najsigurnije mjesto za testiranje je vrat, jer je to mjesto gdje je koža za nijansu svjetlija od kože na licu. Testiranje pudera na ruci se ne preporučuje, zbog različitog sastava kože i drugačije nijanse. Dakle, idealno je tekuću podlogu testirati na vratu. Uzmite prvo svjetliju nijansu, a zatim tamniju. Na taj način najbolje se vidi, koja boja vam bolje odgovara.

 

Testiranje na prirodnoj svjetlosti!

Svjetla u trgovini nas mogu brzo zavarati, tako da je najbolje, da  nijansu pogledate na prirodnoj svjetlosti, kako ne biste promašili pri odabiru prave nijanse. Ne kupujte previše ružičaste ili previše žute nijanse - nećete izgledati prirodno.

 

 

Pričekajte nekoliko sekundi....

Nakon što stavite puder na kožu, pričekajte nekoliko sekundi. Tek tada će do izražaja doći prava nijansa. Zašto? Neke tekuće podloge se nakon što se osuše pretvaraju u narančaste tonove, i to sigurno nije lijepo, zar ne?

Trenutno najpopularniji i najprodavaniji je Dermacol Makeup cover SPF30 puder. Prekrivajući, postojan i jeftin. Kupnju sigurno nećete požaliti. 

Istina je da nekih tekućih pudera nema u trgovinama i možete ih kupiti samo preko weba. Zato vam uvijek predlažemo, da provjerite nijansu kod blogerica, koje su ih već testirale, ili u našoj poslovnici. Isto tako, uz svaku nijansu, imate na našoj stranici lijevo gore približnu sliku nijansu samog proizvoda, kako biste mogli lakše odlučiti.

Sretno pri odabiru prave nijanse tekuće podloge ;)

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.