Tko je Lijepa.hr?

24 11

Lijepa.hr mirisna je internet parfumerija, koja u Hrvatsku donosi bogatu ponudu povoljnih parfema, šminke i kozmetike za njegu lica, kože, kose i noktiju. Za vas pripremamo mega popularne artikle, koji godinu za godinom oduševljavaju muškarce, žene i djecu širom svijeta.

 

Mirise koristimo već nekoliko tisućljeća. Kroz različita su povijesna razdoblja miris pobuđivali pozitivne utjecaje te razveseljavali ljude dilje svijeta. Tako je i danas. Mirisi nas prate posvuda, gdje god da se pojavimo. Bez njih jednostavno ne možemo zamisliti dan.

 

Lijepa.hr internet parfumerija svakog će vas dana razveseljavati s povoljnim cijenama!

 

Lijepa.hr nastavlja tradiciju internet prodaje najveće slovenske internet parfumerije Spleticna.si, čija se priča razvila iz omiljenih i popularnih mirisa. Prva slovenska internet parfumerija Spleticna.si nastala je sa željom da ljudima omogući kvalitetne parfeme po povoljnim cijenama i može se pohvaliti s 5 godina dugom tradicijom, bogatim asortimanom i s više od 50 000 zadovoljnih kupaca. Ono što je čini još posebnijom je osobni pristup svakom kupcu. Naime, njihov je cilj da kupcu omoguće kupnju želenog artikla i dostave mu ga što je prije moguće.

 

Tijekom 5 godina poslovanja, parfumerija Spletična.si, svoju je ponudu proširila i na šminku i kozmetiku te proizvode za njegu lica, tijela, kose i noktiju. Akcijskim cijenama približili su se slovenskim potrošačima i pridobili njihovo povjerenje. Ono čime se posebno ponose je osobni pristup, brza dostava i činjenica da svaku kupnju nagrade malim znakom pažnje a godinu za godinom dobivaju i prestižno priznanje ''Spletni trgovec leta'' (u prijevodu ''Web  trgovac godine'', koji dodjeljuje Ceneje.si).

 

...udobna i brza kupnja najdražeg mirisa!

 

Sada je Spleticna.si istu ponudu i kvalitetu donijela i u Hrvatsku! Napokon je i kupcima iz Hrvatske omogućena kupnja omiljenog mirisa i kozmetike neposredno iz naslonjača. Brzo, pouzdano i jednostavno.Lijepa.hr. je vaša stranica za odabir najpovoljnijih parfema, šminke i kozmetike, na kojoj ćete pronaći i bogate ideje za poklon!

 

Lijepa.hr … puno više od internet parfumerije!

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.