🎁 POKLON

uz kupnju Adidas proizvoda iznad 9,90 €!

Karl Lagerfeld

Filtriranje proizvoda
Promjena kategorije
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:

O brendu Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld brand je prepoznatljiv i originalan kao sam gospodin Karl, jedan od najpopularnijih i uglednih modnih dizajnera 20. stoljeća. Parfemi francuske modne kuće Karl Lagerfeld će oduševiti korisnike koji su u potrazi za izvanrednim mirisom. Često nastaju mirisi, koji u jednoj bočici nude i ženski i muški miris. Unisex mirisi su definitivno u trendu! Želite znati koji su to trendi mirisi? Svakako su to mirisi iz 2015. godine Paradise Bay i Private Klub, u 2016. godini je to Ocean View. Da je ljubav snažna, možete te mirise koristiti zajedno sa svojim partnerom. Inspiracija im je postala geometrija i jednostavne linije - baš kao i kod haljina Karel Lagerfeld.

Karl Lagerfeld: talentirani umjetnik i voditelj

Poznati francuski dizajner njemačkog podrijetla Karl Lagerfeld(rođen 1933. godine), poznat je po svojoj bijeloj kosi vezanoj u rep i stilski crnim naočalama. Karl Lagerfeld je u modnoj industriji od 1955. godine i suradnju je započeo s poznatim brandovima poput Balmain, Fendi, Chloé i Chanel. Karl Lagerfeld je u modnoj industriji poznat kao inteligentan i seksi. Njegovi modeli su također bili poznati pjevači popust Kylie Minogue i Madonne. 1978. godine Karl Lagerfeld počeo je kreirati i parfeme.

Poznati parfemi Karl Lagerfeld

Prvo je ugledala svjetlo dana toaletna voda Lagerfeld Classic, koja je popularana i danas (1978 miris za muškarce). Parfem Sun Moon Stars (1994 ženski miris) je osvojio mnoge dame, koje su ga koristile svaki dan. Ljubavni par i najlješpši miris za nju i za njega: Karl Lagerfeld for Her i Karl Lagerfeld for Him od 2014. godine. 2017. godine Karl Lagerfeld kreirao je najljepši miris Fleur de Pecher (za žene) i Bois de Vétiver (za muškarace). Prednost je što se svi Karl Lagerfeld mirisi mogu kombinirati zajedno. Ako vam se sviđa središte pozornosti, svakako isprobajte!

Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest