🌸 20 % iznad 75 €/565,09 HRK ➔ Kod: PROLJECE20 
🌸 10 % iznad 35 €/263,71 HRK ➔ Kod: PROLJECE10

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

URGENTNA OBAVIJEST #OSTANIDOMA

Dragi kupci,

želimo vas obavijestiti da je unatoč izvanrednom stanju u našoj zemlji, dostava naših paketa još uvijek moguća i dostavljamo SVE vaše pakete. Narudžba je obično dostavljena u roku od 2-3 radna dana (ako je narudžba napravljena isti dan do 10:00) ali radi izvanrednih okolnosti, može doći do kašnjenja. 
U trenutnoj je situaciji najvažnije, da svi budemo sigurni i zdravi, zato moramo poduzeti određene mjere zaštite kako bismo osigurali vašu sigurnost i sigurnost svih djelatnika.


Poslovnica Lijepa.hr u Zagrebu ponovno OTVARA svoja vrata 11. 5. 2020.
 


KAKO KUPCI MOŽETE POMOĆI U TRENUTNOJ SITUACIJI, A DA JOŠ UVIJEK ZAPRIMITE PROIZVODE KOJE ŽELITE?

 

  • Ljubazno Vas molimo, da u što većem broju odaberete plaćanje OPĆOM UPLATNICOM, KREDITNOM KARTICOM ili putem PAYPAL-a. Na taj način želimo zaštititi GLS dostavljače, koji su u ovoj izvandrednoj situaciji izuzetno izloženi.
  • Ukoliko se odlučite za plaćanje pouzećem, molimo Vas da kupninu paketa platite karticom i NE gotovinom.
  • Možete odabrati BESKONTAKTNU isprouku paketa bez obzira na odabrani oblik plaćanja. BESKONTAKTNA isporuka znači, da prilikom preuzimanja paketa, ne morate dostavljaču potpisati skener, nego će sam dostavljač upisati Vaše ime i prezime.
  • Prethodno plaćeni paket preuzmite na udaljenosti od 1,5 m (paket bi trebala preuzeti zdrava osoba, bez znakova bolesti).
  • Molimo vas, ako imate tu mogućnost, dogovorite se sa dostavljačem, da vam paket ostavi na dogovorenom mjestu: to znači da vam paket ostavi ispred vrata, na terasi, iza ograde ...

I napomena, molimo vas da ovih dana provedete što više vremena kod kuće i izbjegavate velike grupe ljudi. Također, ne zaboravite oprati i dezinficirati ruke.

BUDITE SIGURNI I ZDRAVI. #OSTANIDOMA

Lijepa.hr

Prijava