URGENTNA OBAVIJEST #OSTANIDOMA

Dragi kupci,

želimo vas obavijestiti da je unatoč izvanrednom stanju u našoj zemlji, dostava naših paketa još uvijek moguća i dostavljamo SVE vaše pakete. Narudžba je obično dostavljena u roku od 2-3 radna dana (ako je narudžba napravljena isti dan do 10:00) ali radi izvanrednih okolnosti, može doći do kašnjenja. 
U trenutnoj je situaciji najvažnije, da svi budemo sigurni i zdravi, zato moramo poduzeti određene mjere zaštite kako bismo osigurali vašu sigurnost i sigurnost svih djelatnika.

 

Prilikom naručivanja na Lijepa.hr web stranici, NIJE VIŠE moguće odabrati osobno preuzimanje na webu naručenih paketa u Lijepa.hr poslovnici u Zagrebu, radi vaše sigurnosti i sigurnosti naših djelatnica. 
Poslovnica Lijepa.hr u Zagrebu je do daljnjega ZATVORENA.
Dobrobit naših kupaca i djelatnika je glavni prioritet! Iz preventivnih razloga odlučili smo zatvoriti našu poslovnicu u Zagrebu, kako bismo ograničili širenje koronavirusa.
Ali NE BRINITE, još uvijek možete napraviti narudžbu putem weba (predlažemo, da odaberete plaćanje putem weba) te Vam paket dostavljamo do Vaših vrata!

 

Jer je kupovina putem interneta trenutno u ovoj izvanrednoj situaciji najsigurniji način, poklanjamo vam BESPLATNU poštarinu za kupovine iznad 290 kn.

Kod: OSTANIDOMA


KAKO KUPCI MOŽETE POMOĆI U TRENUTNOJ SITUACIJI, A DA JOŠ UVIJEK ZAPRIMITE PROIZVODE KOJE ŽELITE?

 

  • Ljubazno Vas molimo, da u što većem broju odaberete plaćanje OPĆOM UPLATNICOM, KREDITNOM KARTICOM ili putem PAYPAL-a. Na taj način želimo zaštititi GLS dostavljače, koji su u ovoj izvandrednoj situaciji izuzetno izloženi.
  • Ukoliko se odlučite za plaćanje pouzećem, molimo Vas da kupninu paketa platite karticom i NE gotovinom.
  • Možete odabrati BESKONTAKTNU isprouku paketa bez obzira na odabrani oblik plaćanja. BESKONTAKTNA isporuka znači, da prilikom preuzimanja paketa, ne morate dostavljaču potpisati skener, nego će sam dostavljač upisati Vaše ime i prezime.
  • Prethodno plaćeni paket preuzmite na udaljenosti od 1,5 m (paket bi trebala preuzeti zdrava osoba, bez znakova bolesti).
  • Molimo vas, ako imate tu mogućnost, dogovorite se sa dostavljačem, da vam paket ostavi na dogovorenom mjestu: to znači da vam paket ostavi ispred vrata, na terasi, iza ograde ...

I napomena, molimo vas da ovih dana provedete što više vremena kod kuće i izbjegavate velike grupe ljudi. Također, ne zaboravite oprati i dezinficirati ruke.

BUDITE SIGURNI I ZDRAVI. #OSTANIDOMA

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.