GRATIS dostava

uz kupnju Salvatore Ferragamo i Emanuel Ungaro proizvoda iznad 39 €

Plaćanje

KAKO MOGU PLATITI NARUČENE PROIZVODE?

Naručene proizvode možete platiti na sljedeće načine:

Plaćanje pouzećem (preuzimanjem pošiljke preko službe za dostavu GLS):
Dostava naručenih proizvoda u našoj se internet trgovini izvodi u najkraćem mogućem roku i ovisi o raspoloživosti artikala. Artikle dostavljamo preko dostavne službe GLS na adresu koju ste naveli prilikom registraije, odnosno prilikom kupnje artikala. Savjetujemo vam da napišete adresu na kojoj se nalazite u dopodnevnim satima. Također savjetujemo da napišete broj telefona ili mobitela na koji vas kurir može dobiti i s vama se dogovoriti o načinudostave. Broj telefona koristi se isključivo za svrhu kvalitetnije dostave. Paket vam dostavljaju na adresu koju ste naveli prilikom narudžbe, no mogu vam ga dostaviti i na drugu adresu, ako vam to više odgovara. U slučaju da plaćate prilikom preuzimanja pošiljke na vašoj adresi (pouzećem), nadoplata za uslugu plaćanja pouzećem je 0,90 €.

Plaćanje platnim karticama (Mastercard, Visa, Maestro, Diners Club):
Radi se o kartičnom plaćanju online izravno u e-trgovini. Primamo kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners. Nakon završetka narudžbe, bit ćete preusmjereni na platformu za plaćanje. Plaćanje se vrši putem platforme za plaćanje Saferpay (SIX Payment Services). Rezervacija plaćanja - prilikom plaćanja karticom rezerviramo samo vaš novac. Iznos skidamo s vašeg računa tek kada je pošiljka zapakirana i spremna za otpremu. Nakon unosa podataka o kartici morate potvrditi i plaćanje u svojoj internetskoj banci. Na webu je moguće samo jednokratno plaćanje.

*Zbog novih EU direktiva mogući su problemi s plaćanjem karticama. U slučaju problema kontaktirajte svoju banku ili nam pišite kako bismo promijenili način plaćanja.

Plaćanje preko sustava PayPal

Plaćanje preko opće uplatnice / predračuna (uplatom na račun Ujeda d.o.o. / predračun odnosno platni nalog):
Nakon što odaberete uplatu putem opće uplatnice/predračuna zaprimite email s podatcima o plaćanju. Uplatu korisnik izvodi preko svog tekućeg računa (npr. e-zaba, Net, PBZ365@NET, itd.) ili podatke isprinta i iznos plati preko uplatnice na pošti. Kupnja se aktivira tek kada Ujeda d.o.o. primi uplatu, odnosno jedan radni dan nakon plaćanja, ukoliko je uplata provedena preko internet bankarstva do 15. sati, ili do dva radna dana ako je uplata provedena na pošti. Nakon plaćanja kupac prima artikl(e) i račun.

Plaćanje u poslovnici (gotovina ili kreditne kartice):
U poslovnici je moguće plaćanje gotovinom ili kartično plaćanje, ali na rate isključivo kartice ZABA (Maestro, Mastercard i Visa), PBZ-a (PBZ Visa i Maestro), ERSTE banke (Diners, Maestro i Mastercard). Do 6 rata.

DA LI JE PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA SIGURNO?

Odabirom plaćanja kreditnom karticom odabrane proizvode plaćate preko MegaPos terminala neposredno Privrednoj Banci Zagreb. Internet trgovina nema pristup podatcima kartice korisnika jer se korisnik direktno preusmjerava na server banke. Transakcija je zahvaljujući 128 bitnom SSL šifriranju sto posto sigurna.

Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest