☀️15 % popust iznad 59/444,54 HRK € > Kod: PRIPREME15
☀️ 5 % popust na SVE > Kod: PRIPREME5
 Uz kupnju 3 Max Factor proizvoda primate BESPLATNU DOSTAVU.

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

OPĆI UVJETI SUDJELOVANJA I PRAVILA NATJEČAJA »Lijepa.hr x Emmezeta!«

Članak 1.
Ovim se općim uvjetima utvrđuju način i uvjeti sudjelovanja u natječaju »Lijepa.hr x Emmezeta« (u nastavku 'Natječaj Lijepa.hr x Emmezeta'), koji organiziraje Ujeda d.o.o., Loke pri Zagorju 14b, Kisovec 1412, Slovenija (u nastavku: Priređivač) u suradnji s FLIBA d.o.o., Gospodarska 5, 10255 Donji Stupnik, Hrvatska.

Članak 2.
Natječaj traje od 2. 5. 2022 do 9. 5. 2022 do 11:00 sati. Dobitnik bit će objavljen do 13:00 sati!
Dobitnica je: Andeladodig.

Članak 3.
U natječaju mogu sudjelovati sve punoljetne osobe sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Korisnici, koji žele sudjelovati u natječaju, zapratit će Instagram profile @Lijepa.hr i @Emmezeta_hr ili Facebook profile Lijepa.hr - internet parfumerija ili Emmezeta, i ostavit će komentar na objavljenoj fotografiji putem Instagram/Facebook službene stranice tvrtke Ujeda d.o.o. i Facebook profilu tvrtke FLIBA d.o.o.
Od svih sudionika, koji će ispuniti zahtijevano, izvući ćemo 1 (jednog) sretnog dobitnika ili dobitnicu s najkreativnijem odgovorom po odabiru tročlane komisije (u nastavku dobitnik/dobitnica).
Priređivač ne snosi odgovornosti za zakašnjele, pogrešne, nepotpune ili neodgovarajuće načine sudjelovanja u nagradnom natječaju. Takvi će sudionici biti eliminirani.

Članak 4.
Svaki sudionik može u natječaju sudjelovati samo jednom po svakoj objavi.

Članak 5.
Smatra se da osobe, koje se nisu složile s pravilima natječaja, ne sudjeluju u ovom natječaju.
Sudionici se slažu sa sudjelovanjem u natječaju pod uvjetima navedenim u ovim Općim uvjetima i pravilima.
Smatra se da je sudionik prihvatio pravila sudjelovanjem u natječaju na način koji je određen u Članku 3. ovih Općih uvjeta i pravila. Dobitnik sudjelovanjem u natječaju dozvoljava objavu svojeg imena i prezimena na internet stranicama priređivača, Facebook i Instagram stranicama i prema potrebi u drugim medijima, za što od Priređivača neće zahtijevati novčanu naknadu ili odštetu.

Članak 6.
U natječaju ne smiju sudjelovati zaposleni u tvrtki Ujeda d.o.o. i tvrtki FLIBA d.o.o. te povezanim društvima Priređivača, koji sudjeluju pri izvođenju natječaju. Pravna osoba ne može sudjelovati u natječaju. Ako takva osoba sudjeluje, bit će eliminirana.

Članak 7.
Nagrada koju osvaja sretni dobitnik je:
1 x Poklon set Carolina Herrera Good Girl (parfemska voda 50 ml + losion za tijelo 75 ml + parfemska voda 7 ml);
1x Remington S1510 uređaj za ravnanje kose;
1x Remington HC5035 šišač za kosu.
(U bruto vrijednosti 1230 HRK).

Članak 8.
Izvlačenje nije javno i izvest će metodom odabira najkreativnijeg komentara u prostorijama Priređivača natječaja. Izvlačenje će se održati u Kisovcu, 9.5.2022. u 14:00 sati.

Ime dobitnika bit će objavljeno na Facebook i Instagram stranici Priređivača i društvenih mreža Emmezeta, a dobitnik će tako biti obaviješten o načinu preuzimanja nagrade.

Članak 9.
Dobitnik će biti izvučen putem odabira najkreativnijeg odgovora.

Članak 10.

Odabir će nadzirati tročlana komisija zaposlenih u tvrtki Ujeda d.o.o.

O izvlačenju se vodi zapisnik, koji sadrži sljedeće informacije:
- datum, sat i mjesto izvlačenja,
- ime dobitnika,
- vrijeme završetka/izvlačenja.

Zapisnik natječaja potpisuju svi članovi komisije. Izvučeni rezultati (kopija ekrana objavljenog komentara) prilažu se zapisniku.

Članak 11.
Zapisnik izvlačenja natječaja čuva se kod Priređivača natječaja. Rezultati natječaja su konačni i pritužba na njih nije moguća. Ime dobitnika bit će objavljeno na službenom Instagram i Facebook profilu stranice Lijepa.hr i Emmezeta.

Članak 12.
Komisija nadzire izvođenje izvlačenja imena dobitnika u skladu s ovim Općim uvjetima i pravilima natječaja.

Članak 13.
Odluke komisije o mogućim diskvalifikacijama sudionika u natječaju su konačne i ne mogu se opozvati. 

Članak 14.
Dobitnik je sudionik/sudionica izvlačenja, čije je ime izvučeno u skladu s ovim pravilima (u nastavku dobitnik). Dobitnik može nagradu osvojiti samo jednom u svakom setu izvlačenja, i to nagradu za koju je izvučeno njegovo ime.

Članak 15.
Dobitnik će o osvajanju nagrade biti obaviješten na sljedeće moguće načine (u skladu s dobivenim podatcima), u roku od najkasnije 7 (sedam) radnih dana nakon izvođenja izvlačenja:
- putem obavijesti unutar društvene mreže Facebook/Instagram.

Dobitnik će u obavijesti primiti daljnje informacije o tome gdje, kada i kako može preuzeti nagradu. Dobitnik je dužan svoje podatke potrebne za predaju nagrade dostaviti u roku 3 (tri) dana od poslanog zahtjeva za dostavu podataka. Dobitniku će u obavijesti biti navedeni podatci koje priređivač treba za dostavu. U slučaju da dobitnik te podatke ne dostavi, izvlači se drugi dobitnik/dobitnica.

Članak 16.
Dobitnik se nagrade može odreći pismenim putem u roku 7 radnih dana od primitka obavijesti o izvlačenju i time gubi pravo na nagradu. Nagrade se odriče tako da Priređivaču pošalje pismenu izjavu u kojoj se odriče nagrade.
Ako neka nagrada ne bude podjeljena, izvodi se ponovno izvlačenje pod istim uvjetima. Ponovno izvlačenje neće biti javno.

Dobitnik nagrade ponovnim izvlačenjem će o primitku nagrade biti obaviješten na isti način kao i prethodni dobitnik. 

Članak 17.
Sve specifikacije podjele nagrade bit će dogovorene naknadno između Dobitnika i Priređivača.

Članak 18.
Nagrada se ne može zamijeniti ili isplatiti u gotovini. Nagrada se ni u kojem slučaju ne može prenijeti na drugu osobu.

Članak 19.
Priređivač i osobe koje sudjeluju pri izvedbi natječaja ne odgovaraju za moguću štetu koja bi izvirala iz nagrada. 

Članak 20.
U slučaju okolnosti na koje Priređivač ne može utjecati (viša sila), Priređivač može natječaj otkazati. O tome mora obavijestiti sudionike preko istih medija preko kojih je natječaj objavio. U tom slučaju sudionicima ne odgovara za nastalu štetu. Odluka priređivača o svim pitanjima vezanim za natječaj, odnosno korištenje pravila su konačni i vrijede za sve sudionike.

Članak 21.
Svaki sudionik sudjelovanjem u natječaju dozvoljava da društvo Ujeda d.o.o. s namjerom izvođenja natječaja u skladu s njegovim pravilima i s namjerom neposrednog oglašavanja uspostavi, održava i upravlja evidencijom s njegovim osobnim podatcima kroz neograničen period. Društvo jamči čuvanje osobnih podataka prema zakonu koji određuje čuvanje osobnih podataka.

Osobni podatci koji se skupljaju su: telefonski broj, ime, prezime i adresa.

Osobne podatke može organizator i s njim povezane osobe koristi isključivo za svrhe za koje su bili dobiveni. 

Članak 22.
Pravila natječaja vrijede od 2.5.2022. do 30.5.2022.

Za vrijeme trajanja natječaja. Opći uvjeti i pravila bit će dostupni na stranicama Priređivača www.lijepa.hr.

Ujeda d.o.o.

Kisovec, Slovenija, 28.4.202

Lijepa.hr

Prijava