🎁 POKLON

uz kupnju Adidas proizvoda iznad 9,90 €!

Max Factor Facefinity Multi-Perfector Concealer Iluminirajući tekući korektor za žene 11 ml Nijansa 6N

Na zalihi   |  (ID: 149343)
5,68
Bit će dostavljeno

Opis proizvoda

Poznatu svjetsku marku dekorativne kozmetike Max Factor koriste umjetnici šminke, najpoznatiji vizažisti i super modeli te žene diljem svijeta za svakodnevnu šminku. Max Factor brand osnovao je poljski vizažist (po imenu Maksymilian Faktorowicz - Max Factor), kojeg želja je bila, da žene dilje svijeta učini ljepšima, samouvjerenijima i sigurnijima u sebe. Revolucionarni način šminkanja u kratkom roku je osvojio brojne pripadnice nježnije spola i najpoznatije ikone tog doma poput Ave Gardner, Jean Harlow i Marlene Dietrich.

Max Factor je vjerovao, da trebaju šarm i ljepota biti na dohvatu svih žena, ne samo modnih ikona. Po prvi put u povijesti šminkanja su puder, rumenilo i ruž činili harmoniju izgleda.

Max Factor je rođen u Rusiji (u današnjoj Poljskoj), a 1914. godine emigrirao je u Ameriku i nastanio se u Los Angelesu, kako bi bio u blizini filmske industrije. Vijest o stručnosti Max Factora brzo se proširila, i uskoro je surađivao s vodećim holivudskim filmskim zvijezdama. 1916. godine počeo je prodavati sjenila za oči i olovke za obrve. To je bio prvi put, da su ti proizvodi bili dostupni izvan filmske industrije. Četiri godine kasnije uveo je širok spektar nijansi kozmetike, i nazvao ga make-up. Po prvi put je svijet počeo koristiti tu riječ.

Dekorativna kozmetika, tehnike šminkanja, kistovi i malo prirodnog dara svaku ženu mogu pretvoriti u divu. Max Factor brand nam nudi sve za savršen izgled: puder, ruž za usne, rumenilo za lice, sjenila za oči, maskare i još puno toga.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest