SUPER POKLON

uz kupnju Roberto Cavalli proizvoda iznad 39 €

Dostava

KOLIKI SU TROŠKOVI SLANJA I TKO DOSTAVLJA PAKET?

CIJENA DOSTAVE

Overseas Express dostava na kućnu adresu: 3,70 €
GLS dostava na kućnu adresu: 3,90 € 
GLS paketomat: 3,90 €


Uz kupnju iznad 39 € cijena dostave iznosi:

Overseas Express dostava na kućnu adresu: 3,20 €
GLS dostava na kućnu adresu: 3,40 € 
GLS paketomat: 3,40 €

Dostava je BESPLATNA za narudžbe iznad 69 €.
______

Osobno preuzimanje u Lijepa.hr poslovnici

Troškovi dostave su besplatni za narudžbe iznad 19 €.
Troškovi dostave za narudžbe do 19 € su 2 €.

 

DOSTAVNE SLUŽBE

Možete odabrati dostavu putem dostavne službe: 
Overseas Express, GLS ili osobno preuzimanje u Lijepa.hr poslovnici u Zagrebu (Point shopping center, Rudeška cesta 169a, 10000 Zagreb).

Osobno preuzimanje u Overseas Express/GLS depo-u/Paket Shop-u:
Imate mogućnost odabrati da ćete paket osobno podići u jednom od Overseas Express/GLS područnih skladišta (depo-a) ili odabranom PaketShop-u.

U tom slučaju će se Vaš paket uskladištiti u Overseas Express područnom skladištu (depo-u) koje je nadležno za Vaše područje ili odabranom Paket Shop-u koje možete naći OVDJE,  ili GLS područnom skladištu (depo-u) koje je nadležno za Vaše područje ili odabranom Paket Shop-u koje možete naći OVDJE.

Jednostavno odaberite “DOSTAVA - Overseas Express ili GLS”, potvrdite odabir i unesite ispravnu adresu depo-a ili Paket Shop-a.

Vaš će se paket uskladištiti a vi ga možete podići u sljedećih (Overseas Express) pet radnih dana ili (GLS) četri radna dana. Nakon isteka tog vremena paket će se vratiti nazad pošiljatelju. Vaš paket će se uskladištiti na siguran način. 

Osobno preuzimanje u Lijepa.hr poslovnici:

Kad je paket spreman za preuzimanje, dobivate na mail obavijest o tome.
Molimo Vas da prije dolaska u poslovnicu provjerite, da li je narudžba spremna za preuzimanje na tel: 016539233 ili e-mail: shop@lijepa.hr Vaše narudžbe zadržavamo u trgovini 5 dana, a zatim ih otkazujemo.

DODATNI TROŠKOVI UZ NARUDŽBU

U slučaju da plaćate prilikom preuzimanja pošiljke na vašoj adresi (pouzećem), nadoplata za uslugu plaćanja pouzećem je 0,90 €.

Pakiranje za narudžbe do 19 €:
Iznos naknade za pakiranje iznosi 1,9 € (sa PDV-om). Ovom naknadom pokrivamo troškove vezane uz materijal za pakiranje i rad skladišnih radnika prilikom slanja vaše narudžbe. Ukoliko u košaricu dodate još neki proizvod u ukupnoj vrijednosti iznad 19 €, naknadu pokrivamo mi.

U slučaju problema s dostavom, javite nam se na info@lijepa.hr kako bismo provjerili što se dogodilo s Vašim paketićem.

AKO NARUČIM DANAS, KADA ĆE PAKET BITI DOSTAVLJEN?

Rok isporuke od strane Overseas Express/GLS dostavne tvrtke najčešće iznosi 2-5 radnih dana. Vikendima i praznicima NE isporučujemo. 

Kad primite obavijest da je narudžba poslana, pošiljka se istog dana šalje u skladište Overseas Express-a/GLS -a. Sljedećeg dana Overseas Express/GLS paketi se važu i unose u sustav. Vaš paket će dobiti status u Overseas Express/GLS sustavu noć prije isporuke. Sljedeći radni dan (u većini slučajeva) je paket već isporučen na Vašu adresu. 

Na dan dostave primit ćete SMS poruku i e-mail s predviđenim vremenom dostave.

U slučaju osobnog preuzimanja u Lijepa.hr poslovnici dostavni rok do poslovnice je 2-5 radnih dana. Kad je paket spreman za preuzimanje, dobivate na mail obavijest o tome.

Imajte na umu, da se vrijeme isporuke može produljiti zbog različitih razloga, na koje nemamo utjecaja (kvar, nezgode, greške u adresi, uvjeti na cesti, blagdani ...). 

Kako mogu provjeriti gdje je moj paket?

1. Ovdje je broj vašeg paketa, koji će vas voditi do praćenja pošiljke.


2. Ovdje možete promijeniti datum i adresu dostave.

TKO DOSTAVLJA NARUDŽBE?

Vi birate dostavnu službu. Dostavna služba je Overseas Express ili GLS.

Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija: