🎁 POKLON

 uz kupnju Calvin Klein proizvoda iznad 35 €.

Proizvodi za ravnanje kose

Filtriranje proizvoda
Promjena kategorije
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:

O asortimanu Proizvodi za ravnanje kose

Sredstva za ravnanje kose učinkovito su sredstvo za oblikovanje kose. Peglanjem kose brzo ćete postići željeni učinak savršeno ravne kose. Neke pegle su pogodna i za uvijanje kose zbog zaobljenog oblika.

Kako odabrati peglu za kosu?

Na tržištu je trenutno širok spektar pegla za kosu koji se razlikuju ne samo u dizajnu, proizvođaču i cijeni, već i u drugim aspektima. Vrlo važna je površina, površina za glačanje i njihova veličina. Drugi kriterij za odabir trebala bi biti mogućnost peglanja. Kosa je izložena vrlo visokim temperaturama tijekom glačanja, pa je preporučljivo nanijeti proizvod za zaštitu od topline prije glačanja.

Površina za glačanje

Možete odabrati između nekoliko materijala površina za glačanje, koje se razlikuju po svojstvima. Kvalitetni materijali uključuju teflon, keramiku, turmalin, staklenu keramiku i mramor. Najbolja kvaliteta uključuje glačala koja kombiniraju nekoliko površinskih materijala, trebali biste izbjegavati željezne površine koje oštećuju vašu kosu.

Veličina površine za glačanje

Odaberite veličinu potplata ovisno o uporabi glačala. Pri ravnanju kose vaš će posao ubrzati široke površine za peglanje.

Temperatura peglanja kose

Vrlo važna je i mogućnost podešavanja temperature pegle. Uvijek biste trebali imati nekoliko temperatura. Niža temperatura, manje oštećenja kose. Idealna temperatura određuje se prema vrsti kose. Za finu kosu preporučuju se najniže temperature između 100 i 130 stupnjeva. Ako imate gustu, neuredniju kosu, možete odabrati više temperature.

Posebnosti

Neka glačala također imaju posebne značajke, poput tretiranja kose posebnim balzamom za vrijeme peglanja ili pojačavanjem sjaja kose.

Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest