Postavke filtera
Spol
Savjet Type of product
Cijena
-

Max Factor

Top proizvodi

Pročistite parametre
Promjena kategorije
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:

O brendu Max Factor

Poznatu svjetsku marku dekorativne kozmetike Max Factor koriste umjetnici šminke, najpoznatiji vizažisti i super modeli te žene diljem svijeta za svakodnevnu šminku. Max Factor brand osnovao je poljski vizažist (po imenu Maksymilian Faktorowicz - Max Factor), kojeg želja je bila, da žene dilje svijeta učini ljepšima, samouvjerenijima i sigurnijima u sebe. Revolucionarni način šminkanja u kratkom roku je osvojio brojne pripadnice nježnije spola i najpoznatije ikone tog doma poput Ave Gardner, Jean Harlow i Marlene Dietrich.

Max Factor je vjerovao, da trebaju šarm i ljepota biti na dohvatu svih žena, ne samo modnih ikona. Po prvi put u povijesti šminkanja su puder, rumenilo i ruž činili harmoniju izgleda.

Max Factor je rođen u Rusiji (u današnjoj Poljskoj), a 1914. godine emigrirao je u Ameriku i nastanio se u Los Angelesu, kako bi bio u blizini filmske industrije. Vijest o stručnosti Max Factora brzo se proširila, i uskoro je surađivao s vodećim holivudskim filmskim zvijezdama. 1916. godine počeo je prodavati sjenila za oči i olovke za obrve. To je bio prvi put, da su ti proizvodi bili dostupni izvan filmske industrije. Četiri godine kasnije uveo je širok spektar nijansi kozmetike, i nazvao ga make-up. Po prvi put je svijet počeo koristiti tu riječ.

Dekorativna kozmetika, tehnike šminkanja, kistovi i malo prirodnog dara svaku ženu mogu pretvoriti u divu. Max Factor brand nam nudi sve za savršen izgled: puder, ruž za usne, rumenilo za lice, sjenila za oči, maskare i još puno toga.

Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:

Fiksni tečaj: 1 € = 7,53450 HRK

Made with by PragueBest