🎁 POKLON

uz kupnju Adidas proizvoda iznad 9,90 €!

Upoznajte naš tim

NAŠ TIM ČINE LJUBAZNI I PREDANI LJUDI, UVIJEK SPREMNI DA VAM POMOGNU.

Želite upoznati nevjerojatni Lijepa.hr tim?  
Čitajte dalje ...

Dejan | CEO

Prvi muškarac u našoj ekipi i prije svega nepogrešiv član s kojim je sve počelo. Kao vlasnik Lijepe, ima sve niti poslovanja u svojim rukama i uspješno vodi svoj ženski tim. Odlikuje ga veliko srce, osjećaj za ljude, razmišljanje izvan okvira i ogromna količina znanja. Mirni živci i uvjerenje da se za svaki problem može pronaći rješenje su njegovi aduti.

Lucija | Sales Director

Prva dama naših web trgovina i ona je Lijepa koja nas uspješno povezuje. Ona je vrhunska organizatorica rada i stvarno zna stvoriti dobro radno okruženje u uredu. Adrenalinska ovisnica koja voli osvajati vrhove planina, ujedno i svijetli primjer dobročinstva i ljubaznosti. Njena velika ljubav su kućni ljubimci koje je pronašla u skloništu i posvojila.

Danijela | LIJEPA.HR manager

Danijela je nesuđena detektivka i umjesto da traži lopove, uvijek je u potrazi za savršenim mirisom ili najboljim make-up proizvodom. Kako ne može bez jutarnje kave, ujutro joj ne postavljajte pitanja, ali ako baš morate, najsigurnija vam je opcija e-mail. Kao velika ljubiteljica kozmetike i blogerica, koja svoje savjete za ljepotu kože, kose i lica dijeli kako na svom blogu tako i na blogu naše web stranice, može vam dati savjet kako pronaći savršen proizvod za njegu kose, kojim mirisom možete osvojiti svijet ili vam pak pomoći s narudžbom. Danijela je tu za sve vaše nedoumice.

Melisa | LIJEPA.HR ZAGREB SHOP manager

... poznata kao Melajza ili Meli, stručnjak je za strane jezike (pizza, margherita, vanilla puffs ...) i svu nezdravu hranu.  Odmah nakon svijeta ljepote, njezina druga strast je košarka. Po horoskopu je nježna rakica, stoga se stvarno pobrinite da budete ljubazni prema njoj putem e-maila ili telefona.  I to ne samo zato što je rakica ... U biti zato jer je jedina osoba koja zna gdje se nalazi svaki vaš paket.

Saša | SPLETICNA.SI Manager

Slatko, slađe, najslađe. Ne, to nije opis naše Saše, ali je definitivno opis predivnih kolača, koje pravi u slobodno vrijeme. Vesela i super osoba koja postavlja trendove - ako nigdje drugdje - u našem uredu bilo s bojom kose ili lijepom nijansom ruža. Također, Lucijin je "partner in crime" u održavanju visoke razine sarkazma u uredu. Stručnjakinja za nacionalnu sigurnost i obranu, koju je, tko zna što, ponijelo u svijet kozmetičkih proizvoda, s najvećim će vam veseljem pomoći  da odaberete savršeni miris ili će potražiti odgovore i na apsurdna pitanja, kao što su: "Zašto je Zemlja okrugla?". Lijepe djevojke znaju sve!
 

Laura | PARFIMO.IT Manager

Psihologinja, također mali filozof, ali i veliki ljubitelj make-up svijeta i proizvoda za njegu kože. U slobodno vrijeme voli ići u teretanu, obožava skijanje, a šetnja prirodom joj predstavlja posebnu vrstu terapije. Kao prava Talijanka, njezina se misao nikada ne odvaja od hrane. Već ujutro misli što bi mogla pripremiti za večeru. Uvijek je spremna da pomogne drugima pa će sigurno i vama.

Larisa | SPLETICNA.SI & LIJEPA.HR
Customer Care & Logistics Manager

Ova mlada dama pomaže kupcima da riješe svaku vrstu neugodnosti. Uvijek je dotjerana, s krunom duge kose na koju istinski ponosno gleda. Buntovnica u duši, a inače precizna i inteligentna, uvjerena da izraz lica o osobi govori više od tisuću riječi.

Tina | PARFIMO.IT
Customer Care & Marketing Manager

Tina je najmlađa članica našeg tima, ali zato ima pod kontrolom najveće tržište - Italiju. Predivna osoba koja prati trendove u svijetu mirisa i kozmetike. Talijanski jezik je njezina strast, a s najvećim veseljem vam pomaže i u pronalaženju prave kozmetike. Buduća vizažistica obožava more, glazbu i duge razgovore s prijateljima, a i vama. Trebate modni savjet? Može i to! Italija je prepoznatljiva po vrhunskom modnom dizajnu, tako da i Tina ima odličan modni stil.

Sara | Digital Marketing Manager

Ona je najpričljivija članica našeg tima, jer voli puno pričati. U duši je plesačica te svoju kreativnost pokazuje na našim društvenim mrežama, ali i u kuhinji. Uvijek ima puno novih ideja i jednostavno nema dovoljno sati u danu za sve što bi htjela napraviti.

Nika | Head of Design

Nika je naša grafička dizajnerica s nevjerojatnim osjećajem za estetiku, što vam dokazuje i naš savršeno dizajniran newsletter. Na Facebook-u s vama dijeli najbolje akcijske ponude i zabavne sadržaje. Njezino drugo ime je intuicija, a tajno oružje osmijeh. Ako imate ispucale usne, vašoj kosi fali volumena ili možda želite duge trepavice, Nika ima rješenje! Ne, neće vam pronaći čudesni proizvod (nažalost), ali će vam dokazati, da ne postoji ništa što se ne može ispraviti u Photoshop-u.

Dobromir | PARFIMO.IT
Google Specialist

Ljubazna osoba koja donosi sunce u ured čak i kad je vani kiša. On će vas očarati svojim znanjem i hobijima među kojima mu je najveća ljubav definitivno tehnologija. Ah, muškarci! :) Uskoro diplomirani matematičar i informatičar, koji voli putovanja, ali zbog nedostatka vremena trenutno putuje samo kroz Google karte. Tipičan muškarac? Khm, otkriva da voli vrtlarstvo! Dakle, ako trebate organski uzgojeno povrće i voće ili savjet o tome - Dobromir je ovdje za vas.

Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest