🎁 POKLON

uz kupnju Revolution proizvoda iznad 11,90 €!

Blagdani, važni dani i shopping događaji

365 prilika za kupnju parfema i drugih darova

Novi parfem ili neki drugi kozmetički proizvod može razveseliti svakoga u bilo koje doba godine, ali neki dani kriju veće značenje i priliku za darivanje. Pitate se koji su dani idealni za darivanje najdražih? I kada si možete sami uljepšati dan bez grižnje savjesti?

BOŽIĆ
Vánoční dárky

BLACK FRIDAY
Dárek k narozeninám

VALENTINOVO
Dárek k svátku

ROĐENDANI

MAJČIN DAN
Dárky na den dětí

DAN OČEVA
Valentýnské dárky

SVJETSKI DAN DJECE
Svjetski dan djece

DAN ŽENA
Dárky k MDŽ

SINGLES' DAY
Black Friday parfémy

Najpoznatiji blagdan svakako je Božić. Odmah iza njega idu, naravno, rođendani, praznici, godišnjice... Svoj praznik slave i zaljubljenici, žene, muškarci, majke, očevi i djeca. U kalendaru slavlja nalazimo razne međunarodne dane braće i sestara, mladih, starijih osoba, liječnika, vatrogasaca, učitelja i svih drugih zanimanja.

Osim toga postoje i tz. shopping praznici. Najpoznatiji je, naravno, Black Friday odnosno Crni petak, praznik jedinstvenih akcija s najvećim popustima krajem studenog. Ali ne smijemo zaboraviti ni Singles' Day, koji slavi sve samce i potiče ih da se daruju za blagdan.

Svaki dan može biti razlog za kupnju novog parfema ili drugog kozmetičkog proizvoda. Za sebe ili za svoje najmilije. Darivanje će učiniti dan sretnijim. I mirisnim. ;)

Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest