SUPER POKLON

uz kupnju Roberto Cavalli proizvoda iznad 39 €

Clinique Clinique ID Set za smanjenje bora za sve tipove kože za žene hidratantni gel Dramatically Different Hydrating Jelly 115 ml + serum za lice Active Cartridge Concentrate 10 ml

Linije i bore, Učvršćivanje i lifting, Za sve vrste kože

Nema na zalihi   |  (ID: 105957)
41,16

Opis proizvoda

Poklon set Clinique Clinique ID hidratantni gel 115 ml + serum za lice 10 ml

Set sadrži Clinique Clinique ID Dramatically Different Hydrating Jelly hidratantni gel 115 ml i Active Cartridge Concentrate serum za lice 10 ml

  • Hidracijski gel djeluje kao baza, kojoj se dodaje serum u obliku koncentrata. Pruža intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju kože. Patentirana tehnologija omogućuje precizno doziranje, gdje jednim pritiskom pumpe možete dobiti miješanu dozu od 90% hidratantne emulzije i 10% koncentrata. Pogodno za sve tipove kože. Ne sadrži parabene, ftalate ili parfeme.
  • Serum za lice u obliku punila ubačen je u bazu. Sastav sadrži bjelančevine iz surutke i pomaže ujednačavanju tonusa kože i smanjenju malih bora.

UPOTREBA

Prije prve upotrebe, koncentrirani uložak seruma stavite u bazu. Pritiskom na pumpu dobit ćete već miješani serum, koji nanosite ujutro i navečer na očišćeno lice, vrat i dekolte.

KOLIČINA I SASTOJCI

  • Hidracijski gel : 115 ml
  • Serum za lice : 10 ml

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest