GRATIS dostava

uz kupnju proizvoda odabranih brendova: Garnier, Mixa, Maybelline, L'Oréal Paris, NYX ili Essie iznad 24 €

Clinique Clinique ID Set za zaglađivanje i smanjenje pora za suhu kožu za žene hidratantna emulzija Dramatically Different Moisturizing Lotion 115 ml + serum za kožu Uneven Skin Texture 10 ml

Suha, Mješovita, Dehidrirana, Osvjetljujući, Pusta

Nema na zalihi   |  (ID: 95616)
34,30

Opis proizvoda

Poklon set Clinique ID matirajući gel 115 ml + serum za lice 10 ml

Set sadrži Clinique ID Dramatically Different Oil-Control Gel matirajući gel 115 ml i Uneven Skin Texture serum za lice 10 ml.

  • Matirajući gel djeluje kao baza, kojoj dodamo koncentrat. Omogućuje hidrataciju kože dok regulira proizvodnju sebuma. Patentirana tehnologija omogućuje precizno doziranje, gdje možete dobiti miješanu dozu od 90% hidratantne emulzije i 10% koncentrata jednim pritiskom. Vlaži kožu do 8 sati, odmah se upija i ne sadrži parabene, ftalate ili parfeme.
  • Serum za lice , ili koncentrat, koji se unosi u bazu u obliku punila. Uz pomoć AHA kiseline smanjuje vidljivost pora, zaglađuje kožu i poboljšava njenu kvalitetu.

Upotreba

Kad prvi put koristite, uložak s koncentratom stavite u bazu. Pritiskom na pumpu dobivate prethodno miješani serum, koji nanosite ujutro i navečer na očišćeno lice, vrat i dekolte.

Količina i sastojci

  • Matirajući gel : 115 ml
  • Serum za lice : 10 ml

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest