Ekskluzivno! 🎅 25 % popusta za kupovinu iznad 1200 HRK/159,27 € ➝ Kod: 25OFF
💡 16 %
iznad 390HRK/51,76 € ➝ Kod: LAMPICE16
💡 12 % iznad 290HRK/38,49 € ➝ Kod: LAMPICE12

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

AMBASSADORS' corner

Provjereni savjeti za dugu i zdravu kosu

30.09.19 3191x pročitano

Svako desetljeće postavlja neke nove trendove kada su frizure u pitanju, a u 2019. to su duga, zdrava i sjajna kosa. Nekad su bile popularne kratke frizure, pramenovi i šiške, različite šarene boje i bob, a u posljednje vrijeme zaista je nagalasak na prirodnom uz pravilo manje je više.

PodijeliteSvako desetljeće postavlja neke nove trendove kada su frizure u pitanju, a u 2019. to su duga, zdrava i sjajna kosa. Nekad su bile popularne kratke frizure, pramenovi i šiške, različite šarene boje i bob, a u posljednje vrijeme zaista je nagalasak na prirodnom uz pravilo manje je više.

Neke žene posežu za ekstenzijama kako bi im kosa bila dulja, ali to je samo privremeno rješenje. Ako želite da vam kosa bude duga i zdrava, držite se sljedećih savjeta:

  1. Redovno skraćujte vrhove – ako su vam vrhovi oštećeni i vi ih ne odrežete, vlasi će vam samo sve više i više pucati te će sama kosa biti još oštećenija. I ni u jednom slučaju nemojte oštećene vrhove kidati prstima jer ćete samo napraviti još veću štetu.
  2. Od šampona sve kreće – ako ste obavili prvi korak, sad je vrijeme da održavate svoju kosu. Dobar šampon zlata vrijedi, a moja preporuka ide Kerastase šamponima. Pogledajte ponudu OVDJE i izaberite onaj koji najviše odgovara vašem tipu kose. 

 

  1. Ne perite kosu svaki dan – ne, ne kažemo da vam kosa treba biti masna, već kažemo da treba postaviti granicu. Vaša kosa ima svoja prirodna ulja i nije poželjno potpuno ih uništiti svakodnevnim pranjem što utječe na kvalitetu vlasi. Optimalno je prati kosu dva do tri puta tjedno.
  2. Odaberite pravu četku – svi ste čuli za Tangle Teezer, zar ne? To je vjerojatno s razlogom jer riječ je o četkama koje možete upotrebljavati i na mokroj kosi bez da ju oštetite.


  1. Nanesite ulje za kosu nakon svakog pranja – mnoge osobe masne kose izbjegavaju ulja jer misle da će im kosa biti još masnija što je samo mit. Nanesite ulje od sredine prema vrhovima i kosa će vam biti zahvalna – bit će zdravija, sjajnija i samim time brže će rasti. Ako tražite povoljno i dobro ulje, isprobajte Kallos Cosmetics Lab35 Indulging Nourishing ulje.

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Što staviti u čizmicu? - Najbolji pokloni za Svetog Nikolu
Shopping

Što staviti u čizmicu? - Najbolji pokloni za Svetog Nikolu

Najljepše doba godine je počelo! Uzbuđenju oko lampica, ukrasa, božićnih mirisa i kolačića može pokvariti samo jedna stvar - briga oko blagdanskih poklona. Sveti Nikola nam kuca na vrata, a i Djed Božićnjak će uskoro posjetiti naše domove i ostaviti poklone. Što pokloniti za Svetog Nikolu, saznajte u nastavku, a uskoro vam donosimo i ideje za ispod bora.

Pročitajte više
Što je Crni petak i zašto je zaludio svijet? + TOP ulovi na BF
Shopping

Što je Crni petak i zašto je zaludio svijet? + TOP ulovi na BF

Dan ludih popusta je pred nama. U nastavku vam donosimo nekoliko savjeta kako kupovati na Lijepa.hr s ciljem da ugrabite što veće popuste, odnosno da kupiti što više za što manje. Pred nama je najluđi (tje)dan u godini, (tje)dan kada tražimo najveće popuste i najniže cijene. Kako ne biste izgubili sate i sate tražeći najveće popuste, mi smo to učinili za vas. Želimo vam olakšati i ubrzati kupovinu parfema i kometičkih proizvoda, stoga smo ovdje saželi najbolje Black friday ulove s naše stranice, koje, vjerujte nam, ne želite propustiti!

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava