🌸 20 % iznad 75 €/565,09 HRK ➔ Kod: PROLJECE20 
🌸 10 % iznad 35 €/263,71 HRK ➔ Kod: PROLJECE10

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

AMBASSADORS' corner

Provjereni savjeti za dugu i zdravu kosu

30.09.19 3401x pročitano

Svako desetljeće postavlja neke nove trendove kada su frizure u pitanju, a u 2019. to su duga, zdrava i sjajna kosa. Nekad su bile popularne kratke frizure, pramenovi i šiške, različite šarene boje i bob, a u posljednje vrijeme zaista je nagalasak na prirodnom uz pravilo manje je više.

PodijeliteSvako desetljeće postavlja neke nove trendove kada su frizure u pitanju, a u 2019. to su duga, zdrava i sjajna kosa. Nekad su bile popularne kratke frizure, pramenovi i šiške, različite šarene boje i bob, a u posljednje vrijeme zaista je nagalasak na prirodnom uz pravilo manje je više.

Neke žene posežu za ekstenzijama kako bi im kosa bila dulja, ali to je samo privremeno rješenje. Ako želite da vam kosa bude duga i zdrava, držite se sljedećih savjeta:

  1. Redovno skraćujte vrhove – ako su vam vrhovi oštećeni i vi ih ne odrežete, vlasi će vam samo sve više i više pucati te će sama kosa biti još oštećenija. I ni u jednom slučaju nemojte oštećene vrhove kidati prstima jer ćete samo napraviti još veću štetu.
  2. Od šampona sve kreće – ako ste obavili prvi korak, sad je vrijeme da održavate svoju kosu. Dobar šampon zlata vrijedi, a moja preporuka ide Kerastase šamponima. Pogledajte ponudu OVDJE i izaberite onaj koji najviše odgovara vašem tipu kose. 

 

  1. Ne perite kosu svaki dan – ne, ne kažemo da vam kosa treba biti masna, već kažemo da treba postaviti granicu. Vaša kosa ima svoja prirodna ulja i nije poželjno potpuno ih uništiti svakodnevnim pranjem što utječe na kvalitetu vlasi. Optimalno je prati kosu dva do tri puta tjedno.
  2. Odaberite pravu četku – svi ste čuli za Tangle Teezer, zar ne? To je vjerojatno s razlogom jer riječ je o četkama koje možete upotrebljavati i na mokroj kosi bez da ju oštetite.


  1. Nanesite ulje za kosu nakon svakog pranja – mnoge osobe masne kose izbjegavaju ulja jer misle da će im kosa biti još masnija što je samo mit. Nanesite ulje od sredine prema vrhovima i kosa će vam biti zahvalna – bit će zdravija, sjajnija i samim time brže će rasti. Ako tražite povoljno i dobro ulje, isprobajte Kallos Cosmetics Lab35 Indulging Nourishing ulje.

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Noviteti proljetnih parfema
Svijet mirisa

Noviteti proljetnih parfema

Prva asocijacija na proljeće je buđenje prirode. Prva asocijacija na proljetne parfeme je cvijeće - buketi najmirisnijeg cvijeća koje nas mazi dok nam se srce smije, jer priroda poprima najšarenije boje. Zaljubite se u cvjetne, voćne, gurmanske i zelene mirise te u njihove kombinacije. Donosimo vam pregled najboljih proljetnih parfema, koji su na tržištu tek nekoliko godina, ali ih volimo nositi čim sunce proviri kroz oblake.

Pročitajte više
Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene
Svijet mirisa

Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene

Proljeće je pred vratima, stoga je krajnje vrijeme da se proljetni parfemi probude iz zimskog sna. Vrijeme je da počnete mirisati vedro i svježe poput rascvjetanog proljetnog cvijeća! U nastavku vam otkrivamo koji će se to mirisi nositi ovog proljeća.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava