SUPER POKLON

uz kupnju Roberto Cavalli proizvoda iznad 39 €

Yankee Candle Seaside Woods Mirisna svijeća 49 g

zavjetna, 10–15 h

Na zalihi   |  (ID: 100557)
2 - 5 kom 2,86
6 - 25 kom 2,83
Uštedi 0 €
 
  2,89
Bit će dostavljeno
16 % iznad 59 €. Kod: USTEDA16 Kupón můžete uplitnit do 22. 4. 2024 0:00

Opis proizvoda

Yankee Candle Seaside Woods je mirisna svijeća jednostavna za korištenje s čistim prirodnim voćnim ekstraktima i mirisom naplavljenog drveta pomiješanog sa svježim citrusima i cvjetnim notama.

Početni miris, koji miješa cvijet naranče i hladne citruse, ustupa mjesto kreši pomiješanoj s akacijom i kulminira dugotrajnim dojmom topole i naplavljenog drveta.

Napravljena od vrhunskog parafinskog voska i najkvalitetnijih sastojaka iz cijelog svijeta, ova 100% prirodna svijeća bez olova nudi čisto i postojano gorenje. Laboratorijski testiran i 100% recikliran.

Vrijeme gorenja: do 15 sati

Upotreba

Svijeću postavljajte samo na površine koje su otporne na visoke temperature. Pazite da svijeća ne gori duže od 4 sata ili da izgori do kraja. Nakon svake upotrebe skratite fitilje na 3 mm. Nikada ne ostavljajte zapaljenu svijeću bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Čuvati izvan dohvata djece i domaćih životinja. Uvijek slijedite priložene upute.

Količina i sastojci

Količina: 49 g

1,6-Nonadien-3-ol, 3,7-Dimethyl-, Benzyl Salicylate, Cinnamal, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Isocyclemone E, Linalool, Octabenzone.

Popis sastojaka se može promijeniti. Savjetuje se da uvijek provjerite popis sastojaka navedenih na kupljenom proizvodu.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest