Želite poklon?

Uz kupnju Lacoste proizvoda iznad 25 €/188,36 HRK primate super poklon!

Yankee Candle Autumn Sunset Mirisna svijeća 411 g

65–75 h

Nema na zalihi   |  (ID: 134085)
18,81 141,72 HRK

Opis proizvoda

Yankee Candle Autumn Sunset je mirisna svijeća jednostavna za korištenje s čistim prirodnim ekstraktima voća i baršunastom lavandom s nježnom notom tamjana.

Početni miris, koji miješa naranču i limun, ustupa mjesto cedrovini, lavandi, heliotropu i kulminira dugim dojmom smolaste ambre, sandalovine i blagog naknadnog okusa tamjana.

Napravljena od vrhunskog parafinskog voska i najkvalitetnijih sastojaka iz cijelog svijeta, ova 100% prirodna svijeća bez olova nudi čisto i postojano gorenje. Laboratorijski testiran i 100% recikliran.

Vrijeme gorenja: 65 – 75 sati

Upotreba

Svijeću postavljajte samo na površine koje su otporne na visoke temperature. Pazite da svijeća ne gori duže od 4 sata ili da izgori do kraja. Nakon svake upotrebe skratite fitilje na 3 mm. Nikada ne ostavljajte zapaljenu svijeću bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Čuvati izvan dohvata djece i domaćih životinja. Uvijek slijedite priložene upute.

Količina i sastojci

Količina: 411 g

1,6-Nonadien-3-ol, 3,7-Dimethyl-, Benzyl Salicylate, Cinnamal, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Isocyclemone E, Linalool, Octabenzone.

Popis sastojaka se može promijeniti. Savjetuje se da uvijek provjerite popis sastojaka navedenih na kupljenom proizvodu.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:

Fiksni tečaj: 1 € = 7,53450 HRK

Made with by PragueBest