🎁 Poklon

uz kupnju odabranih ženskih parfema

Swissdent Extreme Whitening Set zubne paste i četkice pasta za zube Extreme Whitening Toothpaste 50 ml + četkica za zube Whitening Soft Toothbrush

Opis proizvoda

Poklon set pasta za zube Extreme Whitening Toothpaste 50 ml + četkica za zube Whitening Soft Toothbrush

Poklon set uključuje pastu za zube Extreme Whitening Toothpaste 50 ml i četkicu za zube Whitening Soft Toothbrush.

  • Swissdent Extreme Whitening pasta za izbjeljivanje zuba, najbolja je za one čiji su zubi zamrljani čajem, kavom, crvenim vinom ili duhanom. Naravno, može ga koristiti i svatko tko želi bjelje zube. Patentirana mikro tehnologija izbjeljuje zube, ali istodobno djeluje vrlo zaštitno: površine zuba ostaju neoštećene. Niska vrijednost RDA 40 osigurava nježno, minimalno abrazivno čišćenje zuba. Sadržaj koenzima Q10 i vitamina E podržava pomlađivanje stanica i potiče revitalizaciju desni.

  • Whitening Soft Toothbrush četkica za zube održava zdravlje i ljepotu vaših zuba. Učinkovito uklanja naslage i pomaže u sprečavanju karijesa.

Upotreba

  • Pasta za zube: Čistite zube najmanje 2 minute, a zatim isperite usta. Za najbolje rezultate koristite 3 puta dnevno.
  • Četkica za zube: Nanesite pastu za zube na četkicu, navlažite, očistite zube i usnu šupljinu. Zatim temeljito isperite.

Količina i sastojci

  • Pasta za zube: 50 ml
  • Četkica za zube: 1 kom

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest