🎁 2 POKLONA

uz kupnju CATRICE proizvoda iznad 15,9 €.

Rimmel London Multi Tasker Better Than Filters Višenamjenska podloga za posvjetljivanje za žene 30 ml Nijansa 008 Rich

          
Na zalihi   |  (ID: 159937)
15,38
Bit će dostavljeno
16 % iznad 59 €. Kod: ZAVAS16 Kupón můžete uplitnit do 24. 6. 2024 0:00
Na zalihi   |  (ID: 157872)
15,58
          
Na zalihi   |  (ID: 159936)
15,38

Opis proizvoda

RIMMEL LONDON je najprodavanija britanska marka dekorativne kozmetike. Rimmel London proizvodi su poznati po svom londonskom looku, inspirirani uličnom modom i puni novih trendova. RIMMEL LONDON je brand koji kreira trendove u svijetu ljepote i obožavaju ga sve žene, jer širok portfolio proizvoda pruža ženama diljem svijeta najbolji omjer cijene i kvalitete.

Priča branda Rimmel London započela je 1834. godine u Londonu, kada je poznati parfimer zajedno sa svojim mladim sinom, predstavio prvi parfem pod nazivom House of Rimmel. Taj poznati sin bio je Eugene Rimmel, koji je isto tako postao najbolji parfimer. Volio je eksperimentirati s mirisima i bojama, te je po svijetu tražio egzotične sastojke i nove inspiracije . Postao je pionir u osobnoj higijeni, razvio je neke vrlo inovativne proizvode, kao što su osvježavajuće vodice za usta, mirisne pomade i genijalane mirisne parfeme..

Važan korak za Rimmel bio je 1996. godine kada je vlasništvo preuzela tvrtka Coty Inc. i tako je brand Rimmel postao jedan od vodećih kozmetičkih brandova na tržištu dekorativne kozmetike*.

  • RIMMEL LONDON * proizvodi mogu se pohvaliti jedinstvenim sastojcima, tipičnom britanskom dizajnu, nisu testirani na životinjama, proizvodi također imaju predivne nijanse, povoljnu cijenu i super kvalitetu. Da je brand Rimmel London najbolji pokazala je i poznata Kate Moss , koja je dugogodišnje lice ovog predivnog branda.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest