🎁 2 POKLONA

uz kupnju L'Oréal Professionnel proizvoda iznad 35 €.

Mercedes-Benz Mercedes-Benz Woman Toaletna voda za žene 30 ml

Na zalihi 1 do 3 kom   |  (ID: 88204)
32,80
Bit će dostavljeno
16 % iznad 59 €. Kod: ZAVAS16 Kupón můžete uplitnit do 24. 6. 2024 0:00
Na zalihi   |  (ID: 79246)
41,70

Testeri parfema i kozmetike uglavnom se ne razlikuju od standardnih proizvoda po sastavu, mirisu ili djelovanju. Ugodna razlika je znatno niža cijena. Još jedna razlika je pakiranje proizvoda. Ponekad je to obična kartonska kutija, ponekad kutija nedostaje. U slučaju mirisa, čak se i bočica može malo razlikovati, ponekad nedostaje čep raspršivača. Testeri nisu namijenjeni za osobnu upotrebu krajnjih kupaca. Testeri se mogu koristiti samo za predstavljanje i isprobavanje mirisa ili kozmetike kada se prodaju u prostorijama kupaca. Narudžbom testera kupac potvrđuje tu činjenicu i obvezuje se da tester neće koristiti za osobnu potrošnju niti ga preprodavati krajnjem kupcu. Više informacija možete pronaći u odredbama i uvjetima.
Na zalihi   |  (ID: 96367)
33,49
Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Toaletna voda za žene Mercedes-Benz Woman cvjetni je miris koji je Honorine Blanc kreirala za poznati automobilski brend 2016. godine. Izuzetno je svjež i nježan cvjetni miris za svakodnevno korištenje.

Početne note ovog mirisa su voćne note. Sastoje se od crnog ribizla, kruškinog lista i mandarine. Note u mirisu srca su u znaku cvijeća. Dominantan je opojni miris gardenije i đurđevka, jasmina. Ova voćno-cvjetna mješavina ističe osnovne note mošusa, sandalovine i kašmira.

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Alternative proizvoda


Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest