GRATIS dostava

uz kupnju proizvoda odabranih brendova: Garnier, Mixa, Maybelline, L'Oréal Paris, NYX ili Essie iznad 24 €

Ardell Magnetic Liner & Lash Demi Wispies Magnetne trepavice za žene Nijansa Black magnetne trepavice Demi Wispies 1 par + magnetska olovka za oči u gelu Magnetic Liquid Liner 2,5 g Black

Na zalihi   |  (ID: 109874)
17,79
Bit će dostavljeno
- 20 % iznad 65 €! Kod: MAMA20 Kupón můžete uplitnit do 12. 5. 2024 0:00

Opis proizvoda

Poklon set magnetnih trepavica Demi Wispies 1 par + magnetni eyeliner u gelu Magnetic Liquid Liner 2,5 g Black

Poklon set sadrži magnetske trepavice Demi Wispies 1 par i magnetni eyeliner u gelu Magnetic Liquid Liner 2,5 g Black.

  • Magnetske trepavice dizajnirali su vodeći vizažisti. Oči savršeno ističu i daju izgled iznimnom volumenu. Izrađene su od 100 % prirodne kose i lako se nanose. Stvaraju dubok, naglašen i atraktivan izgled.
  • Magnetni eyeliner u gelu sadrži minijaturne magnete, koji će vaš eyeliner povezati s magnetskim trepavicama. Eyeliner ima intenzivnu boju, ne sadrži parabene i lateks i vodootporan je.

Upotreba

Kistom i eyelinerom u gelu povucite crtu na gornjem kapku po želji. Zatim nanesite trepavice na ovu liniju i lagano pritisnite. Da biste uklonili trepavice, lagano odlijepite s kapaka. Držite ih na čistom mjestu za ponovnu upotrebu. Uklonite eyeliner dvofaznim sredstvom za uklanjanje šminke.

Količina i sastojci

  • Magnetske trepavice: 1 kom
  • Magnetni eyeliner u gelu: 2,5 g

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest