🎁 2 POKLONA

uz kupnju Essence proizvoda iznad 11,90 €

Yankee Candle Vanilla Cupcake Mirisna svijeća 411 g

u staklu, 65–75 h, parafin

Nema na zalihi   |  (ID: 100388)
 
  20,07

Opis proizvoda

Yankee Candle Vanilla Cupcake je mirisna svijeća jednostavna za korištenje sa čistim prirodnim voćnim ekstraktima i bogatom kremastom aromom.

Početni miris, koji miješa glazuru od vanilije i šećera, ustupa mjesto aromama čokolade i tijesta za kolače i kulminira dugotrajnim dojmom kakaa sa zrnom vanilije.

Napravljena od vrhunskog parafinskog voska i najkvalitetnijih sastojaka iz cijelog svijeta, ova 100% prirodna svijeća bez olova nudi čisto i postojano gorenje. Laboratorijski testiran i 100% recikliran.

Vrijeme gorenja: 65 – 75 sati

Upotreba

Svijeću postavljajte samo na površine koje su otporne na visoke temperature. Pazite da svijeća ne gori duže od 4 sata ili da izgori do kraja. Nakon svake upotrebe skratite fitilje na 3 mm. Nikada ne ostavljajte zapaljenu svijeću bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Čuvati izvan dohvata djece i domaćih životinja. Uvijek slijedite priložene upute.

Količina i sastojci

Količina: 411 g

1,6-Nonadien-3-ol, 3,7-Dimethyl-, Benzyl Salicylate, Cinnamal, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Isocyclemone E, Linalool, Octabenzone.

Popis sastojaka se može promijeniti. Savjetuje se da uvijek provjerite popis sastojaka navedenih na kupljenom proizvodu.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija

Još nema recenzija!
Napišite prvu recenziju.

Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest