🎁 Poklon

uz kupnju Revolution proizvoda iznad 9,9 €

Purol

Filtriranje proizvoda
Promjena kategorije
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:

O brendu Purol

Brend Purol, čija je priča započela prije više od 110 godina, osnovao je 1903. godine u Nizozemskoj Andries Mijnhardt. Andreies Mijnhardt prvo se fokusirao na proizvodnju terapeutskih pripravaka, ali je kasnije počeo proizvoditi i sapune i kreme s ljekovitim i regenerativnim svojstvima. Purol je prošao dug put u više od 110 godina, ali je i dalje jedan od brendova čiji proizvodi imaju mjesto u domovima širom svijeta.

Čudo zvano Purol

Jedan od najpoznatijih Purol proizvoda je Purol Salve koji se bori protiv suhe kože, pukotina i osipa. Kap ljekovitog melema može učiniti čuda. Tijekom godina robna marka Purol uvela je i druge proizvode koji su registrirani kao terapeutski proizvodi za njegu kože.

Purol - posvećenost vrijednostima i vrhunskoj kvaliteti

Brend Purol je od svog nastanka vjeran vrijednostima kojima se ponosi. Nudi proizvode koji kožu omekšavaju, štite, hrane, umiruju i njeguju. Sve to bez suvišnih slogana, dodanih parfema i neispunjenih obećanja. Purol je tradicionalni nizozemski brend koji ima vjerne kupce zbog visoke kvalitete svojih proizvoda i jedinstvenog pristupa.

Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest