🎁 2 POKLONA

uz kupnju CATRICE proizvoda iznad 15,9 €.

Paris Hilton Paris Hilton Parfemske vode za žene

Na zalihi   |  (ID: )
 
  35,10
Bit će dostavljeno
Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Parfemska voda za žene Paris Hilton Paris Hilton je senzualan miris. Poput poznate istoimene unuke osnivača hotela Conrada Hiltona, koja se ističe svojim blistavim životnim stilom i svojim provokativnim nastupima. Miris Paris Hilton je svjež, cvjetni i voćni miris za sve žene koje vole biti u središtu pažnje i zanimanja.

  • cvjetno-voćni miris
  • za modernu samouvjerenu ženu
  • prikladan za dan, posebice za toplije vrijeme

Miris se otvara voćnim notama jabuke i breskve koje nas vode do srca mirisa u kojem nailazimo na freziju na toploj bazi sandalovine, hrasta, ylang-ylanga i jasmina.

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija 2.0

(ocijenjeno 1x)

Dodajte recenziju i pomozite drugima u izboru.

Alternative proizvoda


Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest