🎁 Poklon

uz kupnju Lancaster proizvoda iznad 18 €.

Nina Ricci Premier Jour Parfemske vode za žene

Niste ništa odabrali? Provjerite slične mirise Otvorite savjetnik

Opis proizvoda

Volite li miris svježe livade? Svidjet će Vam se i miris parfemske vode Premier Jour brenda Nina Ricci, poznate po svojim romantičnim i vrlo ženstvenim cvjetnim mirisima. Miris Nina Ricci Premier Jour također Vas očarava skladnim, čistim notama koje najbolje prikazuju prirodnu žensku ljepotu.

Cvjetni miris

Vaša osjetila će očarati note koje sviraju mirisnu simfoniju punu nježnosti, ženske ljepote i zavodljivosti. Grahorica, koja je nadopunjena svježim mirisom mandarina, kombinira se s cvjetnim srcem mirisa. Umotajte se u note koje su jednako zadivljujuće poput svježe cvatuće livade. Narkotična aroma orhideje kombinira se s mirisom gardenije, a ovaj cvjetni koncert završava osnovnim drvenim tonovima u kombinaciji s mošusom i vanilijom. Radostan, šarmantan, ženstven, to je miris parfemske vode Nina Ricci Premier Jour .

UPOTREBA

Parfemski proizvodi namijenjeni su odraslima. Sadrže alkohol, zapaljivi su i, ako se pogrešno koriste, također su opasni.

Upozorenje: Zapaljivo! Nemojte ga koristiti u blizini vatre! Ne nanositi blizu očiju ili nadražene i osjetljive kože. Rok trajanja nakon otvaranja označen je na ambalaži.

Ukoliko želite dobiti popis sastojaka za ovaj proizvod, molimo Vas da nam pošaljete e-mail i mi ćemo vam poslati sliku proizvoda sa prikazanim sastojcima. Proizvođači redovito mijenjaju sastojke i često nas čak i ne informiraju o tome. Na ovaj način, pobrinut ćemo se da zaprimite aktualni i ažurirani popis sastojaka.

Istražiti

Učitavanje…
Recenzija 4.0

(ocijenjeno 3x)

  • 67 % kupaca bi preporučilo proizvod drugima
  • 1x recenzije kupaca

Recenzija 1x

Recenzija posjetitelja - Lijepa.hr

lijep i izrazito nepostojan.

Dodajte recenziju i pomozite drugima u izboru.

Alternative proizvoda


Odabrano za vas


Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest